Japon otomobil üreticisi Subaru, 2019 BRZ coupe modelinin fiyatını sınırlı sayıda üretilecek yeni bir paketle birlikte tanıttı. Sadece 250 adet üretileceği belirtilen Series.Gray modeli, yeni BRZ’nin en üst donanımına ev sahipliği yapacak.

İşin ilginç tarafı şu ki, BRZ’nin en ucuz paketinin ismi Premium. 2019 model için yurtdışı tavsiye edilen satış fiyatı ise 25 bin 795 dolardan başlıyor.

Standart olarak geri görüş kamerası, araca yaklaşırken veya araçtan çıkarken sürücü karşılama sistemi, çift USB çıkışı gibi özellikler bu pakette mevcut. 7 inçlik multimedya ekrana ev sahipliği yapan arabanın WiFi bağlantısı sayesinde OTA yoluyla güncelleme alabileceğini de not düşelim.

Series.Gray sürümü tanıtıldı

Bu arada Subaru’nun BRZ için hazırladığı yeni Series.Gray ismini taşıyan paketi de görücüye çıktı. Fiyatı 30 bin 140 dolar olarak belirlenen bu paket kendini soğuk gri haki renk tonuyla belli ediyor. Hatırlanacağı üzere bu renk geçtiğimiz yıl Tokyo Otomobil Fuarı‘nda tanıtılan ve sadece Japonya’da satışı gerçekleşen BRZ STI Sport modelinde de kullanılmıştı.

Series.Gray paketi aslında Limited paketi üzerine geliştirilmiş. Bin 195 dolara satılan Performance isimli ek donanım paketinde ise geliştirilmiş Brembo ön ve arka fren diskleri, Sachs spor amortisörler ve 17 inç siyah çelik jant yer alıyor.

Tüm bunların dışında 2019 model BRZ ile 2018 model arasındaki en büyük farkın “aerodinami” noktasında kaydedildiğini belirtebiliriz. Yeni şok emiciler de aracın yol tutuşu ve manevra kabiliyetini iyileştirmiş durumda.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version