Japonya menşeli otomobil markası Subaru, yeni küçük SUV modeli 2019 Crosstek‘in fiyat listesini nihayet paylaştı. Tahmin edilenin aksine yeni modelin fiyatı pek de pahalı sayılmaz, en azından bir önceki 2018 yılına ait fiyat listesiyle kıyaslandığı zaman.

Çünkü 2019 model Crosstek’in fiyatı, 2018 modelden sadece 100 dolar daha pahalı: 21 bin 895 dolar! (Türkiye için fiyat listesi henüz paylaşılmadığı için ABD genelindeki satış fiyatlarını vermekle yetinebiliyoruz)

Subaru cephesinden yapılan açıklamada Crosstek’in henüz üç yıldır üretiliyor olmasına rağmen şirketin en çok sattığı üçüncü model olduğu bilgisi verildi. 2019 yılında ise Crosstek toplamda 3 farklı paket seçeneğiyle satılacak: 2.0i base, 2.0i Premium ve 2.0i Limited. Tüm bu modeller önümüzdeki yaz aylarından itibaren yetkili satış noktalarındaki yerini alacak.

İçinde yok yok!

EyeSight adı verilen yeni sürüş asistan teknolojisi, 2019 model Crosstek’in tüm paketlerinde standart olarak sunuluyor. Çarpışma öncesi fren yapma sistemi, adaptif hız sabitleme, şerit takip sistemi ve şerit ortalama asistanı gibi birçok donanıma ev sahipliği yapan Crosstek modellerinde 2.0 litrelik 4 silindirli Boxer motor kullanılıyor. Bu motor da 152 beygir güç üretebilme özelliğine sahip.

Alıcılar, günümüz SUV ve crossover modellerinde pek tercih edilmese de 6 ileri manuel şanzıman seçeneğini kullanabiliyorlar. Dileyenler ve ek ücret ödemeye hazır olanlar içinse 7 ileri CVT şanzıman ve F-1 vites seçenekleri de mevcut. Bu arada Android Auto ve Apple CarPlay‘ın da standart olduğunu belirtelim.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version