Citroen C3 Aircross Türkiye’deki satışlar için düğmeye bastı. SUV ailesinin yeni modeli “Kullanıcılardan İlham Alınarak” sloganıyla geliştirildi ve Türkiye’deki satışa başladı.

Citroen C3 Aircross Heyecanı Türkiye’de Başladı

Citroen C3 Aircross, müşteri beklentilerini en üst seviyede sunmayı hedefliyor. Bu kapsamda 85 gövde kombinasyonu seçeneği, tüketicilerin taleplerine göre şekillendiriliyor. Geniş iç hamiyle dikkatleri çeken modüler tasarımlı yeni SUV modeli, segment dahilinde tek açılır panoramik cama sahip. Modelin diğer bir artısı ise yüksek sürüş pozisyonu olarak kendini gösteriyor.

5 kabin tasarım seçeneğini de barındıran Citroen C3 Aircross, kişiselleştirme noktasında ciddi bir yol kat etmiş gibi görünüyor. Citroen’in ödüllü motorları arasında yer alan 1,2 PureTech 110 beygir gücüne sahip turbo benzinli otomatik seçeneği C3 Aircross satışlarında yer alacak özelliklerden. Bunun yanında yine ödüllü 1,6 litrelik BlueHDi dizel düz vites, 100 beygirlik güce sahip motor seçeneği de dizel tercih edenlere hitap edecek. Yol tutuş kontrolü ve yokuş iniş desteği de opsiyonel olarak sunulan artılar arasında dikkat çeken ayrıntılardan.

İlk Hedef Bin 500 Adet

Citroen C3 Aircross’un Türkiye macerasına başlaması ardından şirketin Türkiye Genel Müdürü, yeni SUV modeli hakkında açıklama yaptı. Emre Doğueri açıklamasında geçen üç yıllık zaman diliminde SUV pazarının büyümeye devam ettiğine işaret etti. Citroen C3 Aircross modeline güvenlerinin tam olduğunu aktaran Doğueri, ilk etaptaki satış hedeflerinin bin 500 adet olduğunu belirtti. bu yılı 26 bin adetlik satış ile kapatmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

 

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version