Suzuki Swift Hibrit, ülkemizde satılan en uygun hibrit modellerinden biri olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Son teknoloji hibrit model, 2021 yılına da kendi sınıfı için uygun fiyatlarla girdi. Fakat Suzuki bununla yetinmedi ve marka yeni bir kampanyanın daha haberini verdi.

Bir yandan aracın fiyatının düşmesi bir yandan ise kredi kampanyası, bir anda aracı popüler hale getirdi. Şubat ayında öne çıkacak kampanya ve indirim fırsatı için detaylara geçiyoruz.

Suzuki Swift Hibrit için Yeni Fiyatlar Nasıl? İndirim Kampanyası için Her Şey

Aracın ilk seçeneği 1.2 GL Techno CVT tek renk modeli. Normalde bu hibrit modelinde istenen fiyat 210.779 TL. Giriş modeli olarak da geçen bu model, indirim kampanyasıyla beraber 199.900 TL’ye kadar düşüyor. Nakit indirimi ve takas indirimi olarak geçen bu indirim diğer paketler için de aynen geçerli. Diğer paketler için durum şöyle:

  • 1.2 GLX Premium CVT – 229.008 TL’den 219.900 TL’ye düşüyor
  • 1.2 GLX Premium CVT çift renk – 231.008 TL’den 221.900 TL’ye düşüyor.

Tüm paketler için değişen fiyatlar bu şekilde. Aslında bakarsanız 10 bin TL civarlarında olan bu indirimler çok büyük bir avantaj sağlamıyor.

Asıl fark yaratan Suzuki Swift Hibrit kampanyası. 199 bin TL gibi bir başlangıç fiyatı ile alabileceğiniz araç için %0 faizli krediden yararlanabiliyorsunuz. 80 bin TL için %0 faizli kredi kullanılabiliyor ve vade sayısı da 12 ay olarak açıklanmış durumda.

Hibrit model için sunulan bu avantajların sınırlı süre için geçerli olduğu baştan beri söylemiştik ama bir kez daha hatırlatmak isterim ki proje için son gün 28 Şubat 2021. Bu aydan sonra kampanya son bulacaktır.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version