Volkswagen, orta büyüklükteki SUV modeli Tiguan’ın arazi şartlarına daha uyumlu yeni OFFROAD modelini Rusya’da görücüye çıkardı. Standart modele çok benzeyen yeni araç, arazinin tozunu atmaya hazır.

26 derecelik açıyı destekleyen off-road tamponlarına ev sahipliği yapan arabada R-Line spoyler, siyah renkli yan aynalar, 17 inçlik Tulsa çelik jantlar ve LED aydınlatmalar yerini almış. Gri-siyah temalı OFFROAD yazılı kapı eşiği tasarımı ise cabası.

Gelişmiş araç içi eğlence sistemiyle geliyor

Hayalet göstergeye ev sahipliği yapan Tiguan OFFROAD’da Apple CarPlay ve Android Auto desteğine sahip 8 inçlik bir dokunmatik ekran yer alıyor. Geri görüş kamerası, ön ve arka park sensörleriyle donatılan aracın Innovation isimli özel bir paketi de mevcut. Bu pakette adaptif LED aydınlatma, yarı otomatik park sistemi ve adaptif hız sabitleme özellikleri var.

3 farklı motor seçeneğiyle geliyor

Tıpkı standart modelde olduğu gibi Tiguan OFFROAD da toplamda 3 farklı motor seçeneğiyle Rusya’da satılacak. 150 PS’lik 1.4 TSI ve 180 PS’lik 2.0 TSI benzinli motora ek olarak 2.0 litrelik 150 PS değerindeki dizel motor da müşterileri karşılayacak.

Tiguan OFFROAD’da kullanılacak olan benzinli motorlarda 6 ileri manuel veya otomatik şanzıman seçenekleri tercih edilebilecek. Ancak dizel motor seçeneği sadece 7 ileri DSG şanzımanla gelecek. Bunun dışında tüm motorların 4Motion AWD, yani dört çeker olacağını da not düşelim.

1 Ekim’de sipariş kabul etmeye başlayacak

Volkswagen, yeni tanıttığı Tiguan OFFROAD modelinin Rusya pazarı içindeki siparişlerini 1 Ekim tarihinden itibaren kabul etmeye başlayacak. Şu aşamada sadece Rusya’da satılan aracın ilerleyen dönemde başka pazarlarda da müşterilerin beğenisine sunulması söz konusu olabilir.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version