Yerli otomobil TOGG, CES 2022 fuarında boy gösterecekti. Şu güne kadar aracın SUV modelinin fuarda yer almasını bekliyorduk. Zaten bu zaman kadar yapılan tüm paylaşımlar da genel olarak SUV modeli üzerine olmuştu. Fakat sürpriz bir gelişme yaşandı ve TOGG C-Sedan olduğunu düşündüğümüz araçtan yeni bir tanıtım paylaşıldı.

CES 2022’ye hazırız şeklinde bir paylaşımla beraber gösterilen yeni otomobil, sedan serisi olarak düşünülüyor. Tasarım konusunda net olarak her detay verilmemiş ama konsept sedan tasarımının değiştiği gözükmekte.

TOGG C-Sedan Nasıl Bir Seri Olacak?

Paylaşımda aracın ön kısmı gözüküyor. Farların kesinlikle çok daha sert durduğunu söylemek lazım. SUV modeline göre çok daha sert görüntüye sahip olan ince farlar bizi karşılayacak gibi.

Bunun dışında ön kısımda ızgara alanı olarak gördüğümüz bölümde LED far şeritlerinin olduğunu da ekleyelim. İki far arasında bir bağlantı kuracak olan şeritler de net olarak gözükmekte.

Yakın zamanda sızdırılan yeni TOGG C-Sedan tasarımının gerçek olduğunu düşündüren bu paylaşım sonrasında iyiden iyiye meraklandık.

Öyle ki SUV serisi için bir beklentimiz oluşmuştu ama sedan için henüz tüm soru işaretleri giderilmemişti. Konsept tasarımın üzerine nasıl değişiklikler yapılacağı merak ediliyordu.

Kesin tasarımı ve aracın yeni görüntüsü görmek için sabırsızlanıyoruz. Yeni serisinin nasıl bir tasarımla geleceği de tam olarak CES 2022 fuarında gösterilecek gibi duruyor. 5 Ocak ile 8 Ocak arasında düzenlenen CES 2022 lansmanında yerli C-Sedan modeli gösterildiği an biz de sizlerle paylaşacağız.

Açıkçası değişen tasarımı çok merak ettiğimizi söylemek isterim. SUV bir yana beklendiği gibi bir değişimle gelirse sedan modeli de çok konuşulur.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version