Yerli otomobil TOGG için her şey iyi gidiyor. Sık sık paylaşımların yapıldığı araçta yavaş yavaş seri üretim aşamasına doğru da gidildiğini görüyoruz. Bir yandan seri üretim için hazırlıklar devam ederken bir yandan ise sürekli olarak aracın test sürüşüne çıktığını duyuyoruz.

En son TOGG C-SUV modeli için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir test sürüşü yapmıştı. Şimdi de yeni yerli araç, test edildiği sırada kameralara yakalandı.

Anadolu Ajansı tarafından sosyal medya üzerinden de paylaşılan görseller, aracın test sürüşünde de ne kadar heybetli durduğunu gösteriyor. Araç üzerinde kamuflaj olsa da özellikle ön kısımda etkileyici bir tasarım görüntüsü olduğunu söylemek lazım.

TOGG C-SUV Bu Kez Yollarda

Kısa videoda değerlendirme yaptığımız zaman, ilk dikkatimizi çeken aracın üzerinde hala kamuflajların duruyor olması. Belki seri üretim versiyonunda ufak makyajlamalar vardır. Bunun için kamuflajlar kullanılmaya devam ediyordur. Onu net olarak bilmemiz mümkün değil.

Diğer tarafından ışıklandırma sisteminde bir fark olmadığını da görüyoruz. Farlar ya da stop lambaları bu zamana kadar gördüğümüz tasarımdaki farlar ve stop lambalarıyla birebir olarak aynı.

Test sırasında direksiyonda yer alan ismin ise TOGG CEO’su Gürcan Karakaş olduğunu da belirtelim.

Kuzey Marmara Otoyolu üzerinde çekildiği söylenen test görüntülerine bakacak olursak aracın sürüş testleri genel olarak başarıyla devam ediyor da diyebiliriz.

TOGG C-SUV tüm bu testlerin başarılı bir şekilde tamamlanmasıyla beraber 2023 yılının ilk çeyreğinde bekleniyor. Şu ana kadar süreci düşünecek olursak, hedefler tutturulacak ve araç belirtilen zamanda satışa sunulmuş olacak gibi.

Fiyat ve benzeri bilgilerin detayları için ise bekliyoruz. Henüz bu konular için erken diyebiliriz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version