TOGG yerli otomobili için hızla üretim aşamasına doğru gidiliyor. Aracın test üretimleri de gündemde. 2023 yılında yollarımızda görmeyi beklediğimiz yerli otomobilimiz için süreç artık sonlara doğru gelince, TOGG yerli otomobil iş başvurusu nasıl yapılır sorusu da gündeme gelmeye başladı. Öyle ki otomobil için yeni bir fabrika kuruldu ve haliyle ciddi oranda bir istihdam sağlanmış olacak. Özellikle yerli otomobil fabrikası iş başvurusu ne zaman başlayacak ya da başvuru nasıl yapılacak sorularıyla sık sık karşılaşıyoruz.

Bu konuda hala soru işareti olan kısımlar var ama bir yandan da yerli otomobil için iş başvuruları başladı. Birçok farklı alanda zaman zaman yeni iş başvuruları da açıklanıyor. Gelin bu konuda daha detaylı bilgilere bakalım.

TOGG Yerli Otomobil İş Başvurusu Ne Zaman Başlayacak?

Gemlik yerli otomobil fabrikası iş başvurusu kapsamında işçi alımları için belirlenmiş ya da açıklanmış bir tarih göremiyoruz. Fakat dediğimiz gibi bir yandan da farklı farklı alanlar için alımlar devam ediyor.

TOGG iş başvurusu nasıl yapılır merak ediyorsanız, cevabımız da çok basit. TOGG için açılan resmi internet sitesine girdiğiniz zaman, “Bize Katılın” şeklinde bir sekme göreceksiniz.

Buna tıkladığınızda ya da direkt olarak sitede aşağı doğru indiğinizde “Ekibimize Katıl” alanının hemen altında, TOGG için açılan Kariyer.net ilanlarının linki ve Linkedin ilanlarının linki var.

Bu kısımlara tıklayıp Linkedin ya da Kariyer.net üzerinden açılan alım ilanları görüntülenebilir ve yerli otomobil fabrikası iş başvuru yapılabilir.

Resmi TOGG Linkedin sayfasına baktığınız zaman şu an açık iş ilanları olduğunu görüyorsunuz. Gemlik yerli otomobil fabrikası iş başvurusu ne zaman eklenir tam olarak bilemiyoruz ama şu an Gebze bölgesi için açık işler olduğu gözüküyor.

Burada Veri Mimarisi, Veri Mühendisliği, Dijital Kullanıcı Katılımı, Bütçeleme ve Raporlama gibi birçok bölümde iş ilanı var. TOGG linkedin sayfasını da şuraya ekleyelim.

TOGG mavi yaka iş başvurusu için de yine Linkedin ve Kariyer.net siteleri üzerinden ilanlar açılacaktır diye düşünüyoruz. TOGG işçi alımı ne zaman yapılacak ya da bu alımlar için tam olarak şartlar ne olacak gibi konularda açıklama yapılacak olursa yine haberimizi güncelleriz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version