Ocak ayının son günlerinde otomobil dünyasında kaçırılmayacak kampanyalar karşımıza çıkmaya başladı. Son gelen ÖTV düzenlemesinden sonra fiyatları bir nebze değişen Toyota Yaris modelinde de yeni bir kampanya sunulduğunu gördük. Bu ay paylaştığımız diğer kampanyalarda olduğu gibi Toyota Yaris Ocak 2022 Kampanyası kapsamında da satın alma gücünü biraz daha arttıran bir avantaj sunulduğunu görüyoruz.

Toyota Yaris Ocak 2022 Kampanyası için Tüm Detaylar

Öyle ek bir indirim getirmemesine karşın söz konusu kampanyanın bir tık ödeme kolaylığı sağlaması da güzel. Peki nasıl bir kampanyadan söz ediyoruz?

Kampanya kapsamında aracı satın alırken 75.000 TL’ye varan düşük faizli kredi kullanmanızı izin veriliyor. Kredinin faiz oranı %0 değil ama ona yakın bir oran var. Kampanya sayfasına baktığımız zaman faiz oranının %0,69 seviyesinde olduğunu görüyoruz.

Vade sayısı ise her zaman olduğu gibi sınırlı kalmış. Sadece 12 aylık bir vade sayısı sunulduğunu açıklandı. Daha üzeri vade sayısı verilir mi belirtilmemiş ama verilirse bile faiz avantajının kapanacağını düşünüyorum.

Kampanyanın dahil olduğu araçlar ise 2021 model yılı Toyota Yaris modelleri olarak açıklandı. 2022 modelleri için kampanyanın geçerli olmadığı gözüküyor. Zaten 2022 modellerinin henüz listelerdeki yerini de almadığını belirtelim.

Kampanyanın 31 Ocak tarihine kadar geçerli olduğu da son detayımız olsun. 31 Ocak tarihinden sonra Toyota Yaris Ocak 2022 Kampanyası son bulacak ama Şubat ayında benzer bir kampanya ya da farklı bir kampanya duyurulacak mı bilmiyoruz. Fiyatlar biraz daha dengelenmiş gibi duruyor.

Bu nedenle yeni ay için de kampanyalar gelirse şaşırtıcı bir durum olmaz. Şubat ayında bekleyip göreceğiz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version