Toyota, İngiltere’nin Birmingham şehrinde düzenlenecek olan Ticari Otomobil Fuarı öncesinde yeni Proace City isimli küçük van modelini görücüye çıkardı.

Opel’in Combo ve Ford’un Transit Connect modellerine rakip olarak piyasaya sürülen araç, Toyota’nın ticari model gamındaki en küçük araba olacak.

Peugeot ve Citroen‘in sahibi PSA grubuyla işbiriğiyle geliştirilen Proace City, daha büyük cüsseli olan Proace modeli ve Hilux kamyonet modelinin tam ortasında konumlanacak.

Tüm ihtiyaçlara cevap vermeye hazır

Alıcılar ihtiyaçlarına göre birçok farklı gövde stilinden birini seçebilecekler. Model panelvan olarak sipariş edilebileceği gibi, Verso modelini anımsatacak şekilde yolcu taşımacılığına uygun olarak da talep edilebilecek.

Ayrıca panelvan stilinde ön koltuklar ikili veya üçlü olabiliyor. Yolcu tipi Proace City‘nin koltuk kapasitesi ihtiyaca göre 5 veya 7 olarak da ayarlanabiliyor.

Manuel veya otomatik şanzıman seçeneği mevcut

Müşterilere sunulan zengin özelleştirme seçenekleri sadece koltuk konfigürasyonuyla sınırlı değil elbette.

Kaputun altında yatan motoru da 74 ila 128 beygir arasında değişecek şekilde ayarlayabilmek mümkün. Keza şanzımanı 5 ileri manuel veya 6 ileri otomatik olarak ayarlayabilmek de.

Türkiye hariç, İngiltere başta olmak üzere Avrupa kıtası genelinde satışa çıkacak olan araç bir dizi standart güvenlik sistemiyle donatılacak. Trafik levhası tanımlama, şerit takip asistanı ve hız sabitleme bunların başında geliyor. Aracın uzun yol seyahatlerinde sürücüye “Bir kahve arası verin” şeklinde uyarı yapabilme yeteneği de var.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version