Yakın zamanda yeni mini serisinin tanıtımını gerçekleştiren Fiat, şimdi de 2021 Fiat Panda modelinin duyurusunu gerçekleştirdi. Panda serisinin 40.yılına özel olarak tanıtılan yeni aracın, makyajlanmış olan tasarımı ve ek seçenekleri de bir hayli beğeni toplayacak cinsten.

Bu kez motor kısmında da hibrit artısı sunacak olan yeni seri, markanın en çok tercih edilecek olan araçlarından biri gibi duruyor. Hadi gelin değişen özelliklere bakalım.

İlginizi Çekebilir: Dünyanın En Uygun Fiyatlı Elektrikli Otomobili Dacia Spring Electric Tanıtıldı

2021 Fiat Panda Tasarımı ve Özellikleri

Yeni seri için makyajlanmış bir araç yorumunu yapabiliriz ki gerçekten de öyle. Araç önemli bölümlerde önem verilecek olan değişiklikler yapılarak sunulmuş. En büyük yenilik tampon kısmında karşımıza çıkıyor.

Ön tampon stili değiştirilmiş ve yeni bir tasarımla güncellenmiş. Artık ön tamponda alt kısımda delikli bir yapı var ve tam simetrik yapı sunuluyor. Bunun dışında daha sert bir görüşüne kavuşan aracın jant stillerinin de tamamen değiştiğini söyleyebiliriz.

Serinin sadece dış tasarımında değişiklikler yok. 2021 Fiat Panda iç tasarımında da önemli değişiklikler var. Orta konsola 7 inç boyutunda en son nesil multimedya ekranı eklenmiş ve araç içi ambiyans yenilenmiş.

İç ve dış tasarım oynamaları 2021 Fiat Panda için başarılı değişiklikler ama her şey bunla bitmiyor. Artık seride Sport paket seçeneği de var. Bu seçeneği tercih edecek olan sürücüler, 16 inç geniş jantlara, siyah tavan seçeneğine ve mat renk seçeneklerine ulaşabilecek. Ayrıca Sport paket için özel tasarım artıları sunan Pandemonio versiyonu da satışa sunuldu.

Motor kısmında da önemli bir yenilik var. Mild Hibrit adı verilen özel teknoloji artık 2021 Fiat Panda ailesine de eklenmiş durumda. Yakıt verimliliğini en iyi seviyeye getiren yeni hibrit motor, 3 silindir 1 litrelik  benzinli motora eşlik ediyor ve 70 beygirlik güce ulaşılabiliyor.

Yine şehir içi kullanımlar için ideal araçlar arasında gösterebileceğimiz yeni Panda, farklı motor seçeneklerine göre farklı fiyatlarla sunulacak ama şu an fiyatlar açıklanmadı. Sadece şunu biliyoruz ki araç uygun fiyatlı otomobiller kategorisinde ve Fiat bu konuda değişikliğe gitmeyecek. Yine yeni serinin fiyatı da uygun olacak.

Share.

2 yorum

    • Oğulcan Özsezgi on

      Merhabalar, Şu an 3 paket seçeneği var satışta ama hepsinde manuel vites bulunuyor.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version