Volkswagen ailesinin hibrit teknolojisine sahip olan en yeni modeli Passat GTE, üstün performansı ve göz alıcı tasarımı ile dikkatleri üzerinde topluyor. 218 beygir gücüne sahip 1.4 litre benzinli motoruna ek olarak, kaliteli bir elektrik aksamlı motoru bulunuyor. 6 ileri manuel DSG önden çekişli şanzımanı, aracın kısa süre içerisinde hızlanmasını sağlıyor. Sürücüye büyük bir konfor veren bu araç, ayrıca 0 kilometreden 100 kilometreye yaklaşık 6.7 saniyede ulaşım sağlıyor. Bu rakam aracın gelebileceği maksimum seviyedir.

YÜKSEK PERFORMANS

Bu denli yüksek bir performansa sahip olan GTE, azami hız olarak 170 Kilometreye kadar ulaşım sağlayabiliyor. Önden çekişli bir araç olmasına rağmen, kalitesinden ödün vermiyor ve sürücülerini oldukça tatmin ediyor. 400 nM tork üretebilen motoru olması da, bildiğiniz gibi üstün Alman teknolojisini bizlere bir kez daha gösteriyor.

Hava soğutmalı ön ve arka diskleri, Turbo kompresör çift türbini ve 4 silindirlik motoru aracı ön plana çıkaran özellikler arasında yer alıyor. Araca ilk baktığımız zaman, göz alıcı bir tasarımı olduğunu söyleyebiliriz. Tasarım olarak klasik Passat tasarımından her ne kadar vazgeçilmemiş gibi gözükse de, aracın iç özellikleri dikkat çekiyor.

Passat GTE‘de Aracın ön paneli sadeliğinden vazgeçmemiş ve üst düzey bir tasarım ile yapılmış. Sürücünün rahat hareket edebilmesi için geniş bir kokpit oluşturulmuş ve bu sayede aracın aileler için uygun olduğunu aktarabiliriz. Ön panel aynı zamanda, son teknolojik donanımlar ile oluşturulmuş. Aracı kullandığınız ilk andan beri, sanki uçak kullanıyormuş hissini alabilirsiniz. Dijital ve tam otomatik alanlar, sizleri büyük bir yükten kurtaracaktır. Direksiyona baktığımız zaman, bildiğimiz Volkswagen’den vazgeçilmemiş fakat ayrı bir görüntü katılmış. Aracın dışarıdan ses ve gürültü almadığını da rahatlıkla aktarabiliriz.

HİBRİT MODELLERDE EN ÇOK TERCİH EDİLEN MODEL PASSAT GTE

%80 şarj ile araç yaklaşık olarak 120 kilometre gidebilmektedir. Hibrit marka araçlar arasında en çok tercih edilen bir model olduğunu sizlere rahatlıkla aktarabiliriz. Aracın 20 g/km emisyona sahip olması da, adeta çevre dostu olduğunu bizlere bir kez daha kanıtlıyor. 8.7 kWh akü kapasitesi, hibrit teknolojisine kaliteli şekilde yansıtılmış.

Bu araç için istenen fiyatlar, 90.000 TL’den başlamaktadır ve en yakın Volkswagen bayisinden sipariş üzerine alabilirsiniz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version