Biraz daha küçük boyutlar ve genelde şehir içi kullanımlarına hitap eden popüler araçlar içerisinde Volkswagen Polo kesinlikle üst sıralarda. Volkswagen markasının da en ilgi çeken araçlarından biri olan Polo, yeni yıla da hızlı başlamış durumda.

Yeni yıla hızlı geçiş oldu çünkü fiyatların yükselmesi beklenirken, daha doğrusu fiyatların yükselmesine alışmışken bu kez indirim haberi geldi. 2020 yılının sonunda yapılan indirimden de söz etmiştik. Bu kez daha fazla dikkat çekecek bir fiyat düşüşü var.

Volkswagen Polo İndirim Miktarı ve Son Fiyatlar

Herhangi bir ek kampanya olmadan ya da herhangi bir süre sınırı olmadan direkt olarak aracın satış fiyatı üzerinden yapılmış bir indirim söz konusu. Aslında dediğimiz gibi yeni yılla beraber fiyatların bir tık artması beklenir. Yani bu kez hem fiyatlar artmamış hem de fiyatlar artmadığı gibi indirim de var.

İndirimin direkt göze battığı model tabii ki giriş modeli. Volkswagen Polo 1.0 80 PS Manuel Trendline paketinin 2020 Aralık ayı fiyatı, 187.700 TL olarak açıklanmıştı. Aralık sonuna kadar devam eden bu fiyatlar, yeni yıl itibariyle de 181.800 TL’ye kadar düştü.

Giriş seviyesinde durum bu. Bir üst paket olan Manuel Comfortline paketinde fiyat değişmiyor. Yine DSG modelinde de fiyat değiştirilmemiş.

Buna karşın şu an satışta olan en yüksek paket olan 1.0 TSI 95 PS DSG Highline paketinde de ciddi bir indirim söz konusu. Aralık ayında bu model, 284.700 TL’ye satışa sunulmuştu. Ocak ayı itibariyle ise bu serinin fiyatı 230.600 TL olarak değişti.

Yani 54 bin TL gibi dev bir fiyat farkı var. Zaten dev indirimden kastımız da tam olarak bu. 🙂 Dikkat çekici bu fiyat farkının en yüksek paket seçeneğinin satışlarını etkileyeceği de kesin. En yüksek paket için ekstra bir kampanya olur mu olmaz mı bilemiyoruz ama biz tüm fiyat listesinin bir görselini hemen yukarı ekliyoruz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version