Markanın kompakt crossover temsilcisi T-Roc‘ta daha fazla performans ve sportiflik isteyenler için sunulan R versiyonunda 310 HP gücündeki 2,0 lt’lik benzinli motora görev veriliyor.

T-Roc’ın R Versiyonu Geliyor!

Adaptif süspansiyon sistemi, alçaltılmış karoser ve özel tasarım detaylarıyla standart modellerden ayrılacak olan T-Roc R’ın iç mekanında da yine sportifliğe vurgu yapan detaylara yer veriliyor.

310 HP gücündeki T-Roc R kompakt sınıfın yeni performans crossover’ı olacak.

Otomobil performans konusunda da gayet başarılı izlenimler veriyor. 100 km/h hızlanmasını 4,9 saniyede gerçekleştiren model, maksimum 250 km/s hıza kadar çıkabiliyor.

Tasarımda Dikkat Çeken Detaylar

Tasarımında büyük hava girişli piyano siyahı ön tampon, arka kısımda dört adet egzoz çıkışı, gümüş renkteki ayna kapakları, tavan spoyleri gibi parçalarla agresif bir havaya büründüğünü gördüğümüz T-Roc R, standart olarak 18 inçlik jantlarla sunulurken, opsiyonel olarak 19 inçlik jantlarla da sunulan seçeneğe sahip.

İç mekanda ise spor direksiyon, siyah renkteki tavan döşemeleri, paslanmaz çelik pedallar ve özel üretim karbon desenli koltuklar ile sportif hava veriyor.

Otohaber

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version