Tasarladığı çeşitli mobil uygulamaları üzerinden lüks vale hizmetleri ve özel araç hizmetleri sunan Luxe’yi Volvo, satın aldı. Şirketi satın aldığını açıklayan Volvo, planlarının da Luxe’nin sunduğu hizmetleri kullanmak ve geliştirerek kendi müşterilerine hem kolaylık hem de üst düzey konfor sunmak olduğunu açıkladı.

Volvo’nun finansal olarak bir açıklama yapmamasına rağmen Luxe’nin baş mühendisi ve CEO’su olan Curtis Lee’nin Volvo’da çalışacağı öğrenildi. Sözleşmede yer alan teknoloji aktarımları arasında lojistik planlama ve varış zamanı tahmin sistemi en dikkat çeken özelliklerden biri oldu.

Ayak işi yapmaya son!

Volvo’nun yaptığı açıklamada, Luxe’nin satın alınması sonrasında Volvo araç kullanıcılarının hiçbir zaman araçlarına benzin doldurmak ya da arabayı yıkatmak için benzin istasyonuna götürmeyeceği, hepsinin Volvo tarafından karşılanacağı öğrenildi. Bunun yanı sıra bir arıza durumunda da Volvo, kullanıcılarına tam destek sağlayacak. Tüm bu işlemler yalnızca bir akıllı telefon ile kontrol edilebilecek ve arabanın durumu ile kontrolü ellerinizde olacak.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version