Audi, şekilsiz ve çirkin görünümlü wagon tipi modellere tepki olarak geliştirdiği yeni A6 Avant modelini görücüye çıkardı.

5 metre uzunluğundaki araba sportif ve lüks tasarımıyla kesinlikle muhteşem gözüküyor! Önceki modellere kıyasla daha geniş iç hacme ev sahipliği yapan araçta arka koltukta seyahat eden yolcular için daha geniş diz aralığı da yerini almış bulunuyor.

LED ön farlar standart

Dışarıdan içeriye yolun sesini çok az almayı başaran A6 Avant’ta LED ön farlar standart olarak geliyor. City ve Tour isimli iki farklı pakette de HD Matrix LED arka stop lambaları mevcut. Sürüş yardımcısı yazılımların yanı sıra adaptif yol kontrolü, şerit takip sistemi, dur-kalk sistemi gibi birçok yenilikçi teknoloji de cabası.

Gelişmiş güvenlik önlemleriyle öne çıkıyor

Eğer sürücü muhtemel bir kaza anında tepki vermekte geç kalırsa, acil durum asistanı devreye girerek otomatik fren yapıyor. Şerit değiştirme asistanı ise arabanın önündeki trafiği algılayıp gerekli durumlarda uyarıda bulunabilme özelliğine sahip.

Tüm motorlarda hibrid teknolojisi seçeneğini standart olarak sunan Audi, 48V sistemini tercih etmiş. AWD, yani dört çeker sistemi ise tıpkı spor süspansiyon seçeneği gibi opsiyonel olarak sunuluyor.

Araç içi eğlence sistemi noktasında 8.6 inçlik bir ekran sürücülere eşlik ediyor. Klima ve konfor tercihleri yine bu ekran üzerinden ayarlanıyor. MMI navigasyon paketini satın alan sürücüler 12.3 inçlik ekrana terfi etme imkânını da elde ediyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version