Yenilenmiş olan 2022 Honda Civic tanıtılalı çok uzun bir zaman oldu. Aylar öncesinden aracın prototip versiyonu gelmişti. Sonrasında seri üretim versiyonu da yine aylar öncesinde karşımıza çıktı.

Birçok ülkede satışları da başlayan araç için bizim beklediğimiz ise tabii ki Türkiye’de ne zaman satışa çıkacağı. Takip edenler bilecektir ki Honda, resmen Türkiye faaliyetlerini hızlandırdı. Bir yandan City modeli bir yandan da Accord modelinin satışları başladı.

Şimdi sıra yenilenmiş olan tasarımı ve özellikleriyle beraber gelecek olan yeni 2022 Honda Civic modelinde. Henüz kesin bir tarih açıklaması yok ama aracın ne zaman geleceği konusunda bazı bilgiler de ortaya çıkmaya başladı.

Yeni 2022 Honda Civic Kasım Ayında Satışa Çıkabilir

Honda’nın stratejisine ve daha önce yapılan açıklamalara baktığımız zaman, yeni Civic çok yakın. City ve Accord modelleri için söylenen tarih açıklamalarını değerlendirecek olursak, Kasım ayında da Civic modelinin satışa çıkmasını bekliyoruz.

Dediğimiz gibi daha önce kesin tarihler vermeden, Honda tarafından bazı açıklamalar yapıldığını biliyoruz. Ekim ayı Accord dendi ve araç geldi. Yine Eylül ayında City dendi ve yeni araç geldi. Bu kez Kasım ayı denen yeni 2022 Honda Civic modelinin gelmesini bekliyoruz.

Yeni aracın yine Accord modelinde olduğu gibi Kasım ayının ikinci haftasından sonra açıklanması bekleniyor.

Tabii ki şu an için fiyatları bilemiyoruz. Civic ülkemizde çok popüler olan araçlar arasında yer alıyor. Yeni kasanın da beğenildiğini düşünüyorum. Bu noktada bu gelecek serinin çok satması beklentisi oluşmuş durumda. Tabii ki ne olur ne biter kesin olarak bilemiyoruz.

Araç fiyatları açıklandı ve paket seçenekleri de duyurulduğu zaman, bu konuda detayları paylaşacağız. Daha detaylı değerlendirmeler yapacağız. Şimdi beklentimiz Kasım ayının ikinci haftasından sonra satış açıklamasının gelmesi.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version