Audi, Avrupa kıtası genelinde satışa sunulacak yeni kasa A3 Sportback modelini üç farklı motor seçeneğiyle birlikte resmen tanıttı. 150 beygir güce sahip 1.5 TFSI motorun yanı sıra 116 beygirlik 2.0 TDI motor ve 150 beygirlik bir diğer 2.0 TDI motor seçeneği müşterilerin beğenisine sunulacak.

Alman lüks otomobil markasının açıklaması, yeni A3 Sportback için listelenen tüm bu motor seçeneklerinde üretilecek gücün ön tekerleklere aktarılacağı yönünde.

7 ileri S tronic şanzıman veya 6 ileri manuel vites seçeneklerinden biri arasında tercih yapacak olan müşteriler, ilerleyen dönemde A3 Sportback’in farklı motor versiyonlarına da göz gezdirebilecekler. Elektrikli veya hibrid motorun yanı sıra quattro sürekli dört çekiş sistemlerinin hayata geçirilmesi söz konusu olacak.

İlk teslimat için Mayıs’a gün verildi

Audi an itibariyle Avrupa genelinde A3 Sportback için sipariş almaya başlamış bulunuyor. Sıraya giren müşteriler içinse bayiler, en erken Mayıs ayına gün verebiliyorlar. Almanya fiyatından bahsedecek olursak modelin 1.5 TFSI versiyonu, 150 beygirlik motor seçeneğiyle 28 bin 900 Euro’dan başlayan fiyatlarla satın alınabilecek.

Öte yandan Audi, A3 Sportback’in ismi henüz açıklanmayan çok özel bir versiyonunu da geliştirmiş. Sınırlı sayıda üretilecek olan bu modelin fiyatı gizemini korumayı sürdürüyor. Quattro versiyonun da çıktığı tarihte ne kadara satılacağı şimdiden merak konusu olmuş durumda.

Spor süspansiyonları sayesinde yol tutuşu iyileştirilen, yere 15 mm kadar daha da yakınlaşan araç S line dış paketle gerçekten göz alıcı bir güzelliğe de kavuşuyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version