2020 yılında görücüye çıkmış en lüks modellerden biri olan BMW 630i Gran Turismo için beklenen Türkiye zamanı geldi. 1 seneye yakın bir sürenin sonunda yeni otomobille tanıştık ama tabii ki fiyatlar yine çok yüksek.

Ucuz otomobil mi kaldı diyebilirsiniz ama bu model gerçekten bir tık daha pahalı gelecektir. Tabii daha pahalı olmasına karşın yeni seri, bunun karşılığını tam olarak veriyor da diyebiliriz.

Yeni BMW 630i Gran Turismo Türkiye Fiyatı ve Özellikleri

Fiyata geçmeden bir özelliklere bakalım. Aslında yeni modelde sadece makyaj çalışması var desek yeridir. Makyajlı bir kasa sunulmuş.

Makyaj çalışması özellikle ön kısımda kendisini gösteriyor. Ön kısımda böbrek ızgaraların daha geniş olduğunu ve yeni farlarla ızgaranın desteklendiğini görüyoruz.

Araç zaten geniş bir araç ama bu yapı aracın biraz daha geniş gözükmesine neden olmuş. Daha geniş, bir o kadar da agresif bir tasarım yapısı var.

Arka kısımda da sportif yapının korunduğu modelde güzel özelleştirmeler var diyebilirim.

Aracın motoruna geçince, hibrit desteğiyle karşılaşıyoruz. 2 litrelik motor yanında 48V hafif hibrit motor da yer alıyor.

İki motor toplamda 258 beygirlik güç elde edilmesini sağlamakta. 100 km hıza da 6.5 saniye içerisinde ulaşabilen aracın, 400 Nm tork değeri olduğu da dikkat çeken özelliklerinden.

Maksimum hız için ise herhangi bir sınırlama yapılmıyor. BMW 630i Gran Turismo, maksimum olarak 250 km hıza çıkabiliyor. Sınırlama yok dediğimiz gibi.

Şu anda tek motor seçeneğiyle gelen aracın paket seçeneği için ise iki farklı alternatif var. Bunlardan birisi Luxury Line, birisi ise M Sport paketi.

İki modelde de %150 ÖTV oranı olduğunu belirterek BMW 630i Gran Turismo fiyatına geçmek istiyorum.

  • M Sport Paketi: 1.499.000 TL
  • Luxury Line: 1.404.000 TL

Satışlar şu an için başlamış durumda. Stok durumları konusunda bir bilgi yok ama pandemiye rağmen bu seride stok sorunu olacağını düşünmüyorum.  

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version