Dacia Duster için herhangi bir nesil yükseltmesi yapılmasa da araçların yeni nesil logolarla ve renklerle güncellendiğini biliyoruz. İlk kez Jogger tanıtımında ortaya çıkan bu yeni nesil modellerin, Türkiye pazarında ne zaman satışa çıkacağı ise tam bir belirsizlikti. Jogger Türkiye tanıtımına kadar. Öyle ki Jogger modeliyle beraber yeni Dacia Duster serisi de ülkemizde satışa sunuldu.

Güncellenmiş olan renk ve yeni logolarla beraber araçlar satışa çıktı. Üstelik bu yeni seçeneklerle beraber araçların paketlerinin isimlerinde de değişikliğe gidildi.

Yeni Dacia Duster Neler Sunuyor?

Yeni modellerin en büyük farkı yeni bir logo dizilimiyle beraber geliyor olmaları. Normalde aracın arka kısmında Dacia logosu ve bagaj kapağının hemen üzerinde de Duster yazısı yer alıyordu. Fakat bu yeni yüzle beraber aracın arka kısmında yeni stil Dacia yazısı yer aldı.

Duster yazısı da bagaj kapağından kaldırıldı ve köşe kısma yerleştirilmiş oldu. Benzer bir değişiklik ön kısımda da karşımıza çıkıyor.

Ön kısımda da Dacia logosu değişti ve yeni DC logosunun kullanımı başladı. Izgara kısmında da buna göre değişikliklerin yapıldığını görüyoruz. Açıkçası bu yüzle beraber araç biraz daha modern bir görüntüye kavuşuyor demek doğru olacaktır.

Dijital çağa ayak uydurmak adına sunulan logo değişikliği, bu hamleyle beraber yerini bulmuş durumda.

Tüm bu değişikliklerle beraber aracın lansman renginde de yeniliğe gidildi. Normalde aracın lansman rengi Arizona Turuncusu olarak geçiyordu. Fakat bu yeni seriyle beraber lansman rengi de Haki Yeşil olarak değiştirildi. Zaten yeni logo tasarımları duyurulduğu zaman firmanın resmi sitesinde de benzer renk değişimi yapılmıştı.

Yeni Dacia Duster modelinde değişen son kısım ise paket seçenekleri. Paket seçenekleri artık Essential, Expression ve Journey olarak geçiyor. Burada en yüksek paket seçeneğinin Journey olduğunu da hatırlatmak gerekiyor.

Tüm bu özelliklerle beraber yeni Dacia Duster fiyatları ise 549.900 TL’den başlıyor. Eski logolu modellere göre bir tık fiyatlar daha yüksek.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version