Ticari araçlar sınıfında da ülkemizin en çok satan markalarından biri olan Fiat, yeni yıla girmeden yeni bir ticari araç modelini daha pazara sunduğunu açıkladı. Bu sene yenilenen Yeni Fiat Ducato, Türkiye’de de satışa çıktı. Van ve kamyonet versiyonlarıyla karşımızda olan araç, hem bir makyaj çalışması geçirmiş hem de teknoloji olarak daha ileri götürülmüş. Peki ya fiyatı? Ona da birazdan bakacağız.

Yeni Fiat Ducato Özellikleri ve Türkiye Fiyatı

Ana odak noktasında öne çıkan model Van serisi. 5 ayrı seçenekle ülkemizde satılacak olan yeni seri, 8 m3 ile 17 m3 arasında değişen arka kasa hacimleriyle 5 farklı versiyonda tercih edilebiliyor.

Burada aracın dış kısmında hafif makyaj çalışmaları, iç kısmında ise güzel bir yenileme çalışması yapıldığını görüyoruz. Yeni nesil daha konforlu koltuklar, değiştirilen torpido ve kokpit bölümleriyle beraber araç daha kullanışlı hale getirilmiş.

Bunun dışında araçta yenilenen sürüş ve güvenlik sistemlerinin sunulduğunu da görüyoruz. Start & Stop teknolojisi, ESC sistemi, rüzgara karşı savrulma asistanı, ikincil derece çarpışma önleme, akıllı hız asistani, acil fren desteği, şerit takip sistemi, uzun far asistanı ve trafik ışığı tanıma asistanı, Kör nokta ve çapraz arka trafik uyarısı, yorgunluk asistanı gibi teknolojilere yer veriliyor.

Tüm bu teknik özelliklerin yanında Yeni Fiat Ducato, 3.nesile geçiş yapan Multijet motoruyla geliyor. Giriş seviyesinde 140 beygirlik motor ve üst seviyede ise 160 beygirlik motor var. Şanzıman seçeneğinde de artık 9 ileri otomatik tercih edilebiliyor.

Yeni Fiat Ducato bu özelliklerle 343.900 TL başlangıç fiyatıyla satışa sunuldu. Aracın Van versiyonu için geçerli olan bu fiyat, kamyonet versiyonunda ise 334.900 TL başlangıç fiyatı olarak karşılık buluyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version