Ticari araç sınıfını biraz daha genişleten Ford, geçtiğimiz sene duyurusunu yaptığı Yeni Ford Tourneo Connect modeli için güzel haberi verdi. Volkswagen’in desteklerini de içeren yeni model Türkiye’de satışa çıktı. Yeni yılın hemen öncesinde satışa sunulan serinin, 3 ayrı seçenek ile geldiğini de ekleyelim.

Her ne kadar motor seçeneği konusunda değişim olmasa da serinin versiyonlara göre değişiklik gösteren teknik donanımları var. Haliyle fiyatlar da bu değişimlere göre belirleniyor.

Yeni Ford Tourneo Connect Türkiye Fiyatı ve Özellikleri

Aracın ülkemizde satışa sunulacak tek bir motor seçeneği olacak. Aslında aracın 2 dizel motor seçeneği ve bir de benzinli motor seçeneği var. Ama dediğimiz gibi pazar stratejisi gereği ülkemizde tek bir motor seçeneği satışta olacak. En azından şimdilik.

Satışa sunulacak olan motor seçeneği 2.0 litrelik dizel seçeneği. Bu seçenekte üst versiyon satışa çıkıyor. Üst versiyonda 122 beygirlik motor gücü ve 320 Nm tork değeri görüyoruz. Ticari bir araç için motor gücünün gayet yeterli olduğunu da söylemek lazım.

EcoBlue olarak geçen motor seçeneğinde, şanzıman kısmında ise hem manuel hem de otomatik seçenekleri var. Manuel vites seçeneğini tercih ederseniz 6 ileri manuel seçeneği, eğer otomatik vites seçeneğini tercih ederseniz de 7 ileri otomatik vites seçeneği karşınıza çıkacak

Motor tek seçenek olsa da aracın donanım paketi olarak iki ayrı seçenekle beraber geldiğini de belirtelim. Bu seçeneklerden birisi Titanium paketi, bir diğeri ise Active paketi. Her iki pakette de iddialı özellikler dikkat çekmekte. Aracın giriş paketinde bile dikkat çeken donanım özellikleri bulunuyor.

8.25 inçlik multimedya ekranı, 10.25 inçlik dijital gösterge ekranı, 6 adet hoparlör, yokuş kalkış desteği, ön ve arka park sensörleri, geri görüş kameraları, sürücüyü takip sistemi, şerit takip özelliği gibi özellikler dikkat çekmekte. Üst pakete geçtiğiniz zaman 10 inçlik multimedya ekranı, LED ön far sistemi gibi yükseltmeler görüyorsunuz. Fiyatları da hemen aşağı ekliyoruz.

Yeni Ford Tourneo Connect Türkiye Fiyatları

  • EcoBlue 122 beygir Active Otomatik vites – 748.300 TL
  • EcoBlue 122 beygir Active Manuel Vites – 737.700 TL
  • EcoBlue 122 beygir Titanium Otomatik Vites – 697.300 TL
Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version