Hyundai yeni yıla hızlı başladı. Henüz ayın ilk haftasındayız ama hem yeni kampanyalar duyuruldu hem de yeni fiyat listeleri paylaşıldı. Güzel haberler de gelmedi değil. Güzel haberin verildiği araçlardan birisi de yeni Hyundai i20 oldu.

Yakın zamanda ülkemizde satışa çıkan araç için az da olsa bir indirim yapıldı. 2021 yılında artış beklerken, indirim kampanyasıyla gelen yeni seri için açıklanan son fiyatlara geçelim ve bakalım ne kadar bir indirimden söz ediyoruz.

Yeni Hyundai i20 Fiyatları Nasıl?

Serinin giriş modelinin fiyatı 167.650 TL olarak açıklandı. Jump 1.4 MPI 6 ileri düz modeli için geçerli olan bu fiyat, geçen dönemle hemen hemen aynı rakamın sunulduğunu gösteriyor. Bu kampanyasız olarak açıklanmış olan satış fiyatı. Bir de nakit indirimi söz konusu.

Aracı tercih edecek olanlar için bu nakit indirimi de yapıldığı zaman giriş modelinin fiyatı 164.650 TL gibi bir rakama geliyor. Bu da geçen döneme göre daha düşük bir fiyatın sunulması demek oluyor.

Fiyatlardaki değişim elbette ki sadece giriş modelleri için geçerli değil. Aynı zamanda yüksek paket seçenekleri için de indirim söz konusu. Hatta bazı modellerde 40 bin TL’ye varan nakit indirimi olduğunu görüyoruz.

İndirimleri tüm paketlere göre görmeniz için aşağı yeni fiyatların görsellerini de ekliyoruz. Hem otomatik araçlarda hem de manuel araçlarda geçerli olan indirimler ve yeni fiyat listesi için görselleri inceleyebilirsiniz.

Unutmadan yeni Hyundai i20 modeli için geçerli olan fiyatların Ocak ayının sonuna kadar geçerli fiyatlar olduğunu da ekleyelim. Ocak ayından sonra yine fiyatlarda değişiklik olup olmayacağını da takip edeceğiz. Belki yeni indirimler gelir belki de yeni zamlar görürüz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version