Kona ailesi, bundan 15 gün kadar öncesinde yenilendi. Ailenin yeni üyeleri tanıtıldı ama henüz teknik verileri ve satış fiyatları konusunda bir açıklama yapılmadı. Yeni nesil için ilk olarak görseller ve bazı tasarım detaylarını görmüş olsak da sızıntılar gecikmedi. Çok kısa bir süre önce Yeni Hyundai Kona N Line modeli yollarda görüntülendi.

CarSceneKorea kanalı tarafından görüntülenen araç, tasarım açısından da detaylı bir şekilde değerlendirilmiş oldu. Peki yeni nesilde nasıl tasarım detayları öne çıkarılıyor.

Yeni Hyundai Kona N Line Nasıl Gözüküyor?

Tabii ki kanal aracın iç tasarımda neler sunacağını tam olarak görüntüleyememiş ama dış tasarımı bir hayli detaylı olarak ele almış.

Dış tasarımda özellikle ön bölüm çok dikkat çekici duruyor. Izgara alanı ve bu alanın üzerinde kaput bölümünde parçalı renkler kullanılmış. Öne eklenen tam boy LED aydınlatma detayını görebiliyoruz.

Bunun dışında dikey olarak konumlandırılmış olan far takımı da yine bir hayli şık duruyor. Yan bölüme doğru yerleştirilen far takımı, aracın daha kaslı durmasını da sağlamış.

Izgara alanına doğru indiğimiz zaman ise burada N Line rozetlerinin kullanıldığını görmekteyiz. Eski nesil tasarıma göre çok daha şık ve çok daha detaylı bir yüz var.

Izgara alanı ile alt havalandırma alanı arasında boşluk yok gibi duruyor. Buraya bir de plakalık bölümü eklenmiş durumda.

Bu arada unutmadan far takımında, sinyallerin bütünleşik ama yan dışa doğru bakacak şekilde yerleştirildiğini de ekleyelim.

Alt kanat tasarımları ve keskin hatlar da aracın daha sert gözükmesini sağlamış. Ön kısımda yapılan bu değişiklikler, arka kısımda da kendisini göstermiş. Yine logonun hemen üzerinde yer alan ince stop LED’leri karşımıza çıkıyor. Aynı şekilde ana stop lambaları da dikey olarak konumlandırılmış ve yan bölüme daha yakın.

Daha sert ve daha kaslı görüntüsü ile Yeni Hyundai Kona N Line, 2023 yılında sokakları süsleyecek. Görünen o ki bu tasarım daha çok sevilecek. Videodan aracı detaylı olarak görebilirsiniz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version