Yeni Hyundai Kona, geçtiğimiz günlerde tanıtılmıştı. Başarılı bir makyajlama çalışmasından geçen araç, hibrit destekli motorlarıyla da ilgi odağı oldu. Ülkemize ne zaman geleceği ise netlik kazanmayan aracın, sonunda bu konuda soru işaretleri kalktı. Öyle ki seri ülkemizde satışa başladı.

Yenilenmiş motor seçenekleri ve yenilenmiş yüzüyle beraber gelen aracın detaylarına ve özelliklerine bakalım.

İlginizi Çekebilir: 2021 Hyundai Kona Electric Tanıtıldı – Yeni Canavar

Yeni Hyundai Kona Fiyatı ve Özellikleri

Yenilenen bir tasarımla gelen araç, artık daha dikkat çekici bir hal almış durumda. Uzatılmış olan kaput bölümü ve yenilenmiş ızgara alanı ile dikkat çeken model, daha sportif bir görüntüye sahip.

Motor seçeneklerine geçtiğimiz zaman ise 3 farklı seçenek karşımıza çıkıyor. Birinci seçenekte 1.0 T-GDI benzinli motor sunuluyor. İkinci seçenekte 1.6 T-GDI benzinli motor sunuluyor.

Son seçenekte ise 1.6 CRDi 48V hibrit destekli dizel motor yer alıyor. Üç motor seçeneğinde de performans artışı var. Burada en çok dikkat çeken motor ise 1.6 litrelik 198 beygirlik güce sahip olan benzinli motor. Yeni Hyundai Kona modelinin kendi sınıfında en güçlü otomobil olmasını sağlayan motor, 100 km hıza sadece 7.7 saniyede çıkıyor.

Tüm motor seçeneklerinde kullanılan şanzıman ise aynı. 7 ileri DCT sunulmakta. Hem benzinliler hem de dizel modeller için bu geçerli.

Bunların dışında Yeni Hyundai Kona için 4 ayrı paket seçeneği sunulacağını da ekleyelim. Style giriş paketi olacak. İkinci kısımda Smart paketini göreceğiz. Bunun bir üstü Elite ve en son da N Line modeli olacak.

Detayları az çok aktardığımız yeni modelin Türkiye fiyatlarına geçelim. Yeni modelin giriş paketinde 281.000 TL gibi bir fiyat var. En yüksek fiyat ise dizel modelde. Bu modelin fiyatı 358.000 TL olarak açıklandı. Diğer fiyatları aşağıda görebilirsiniz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version