Yeni Isuzu D-Max, o heybetli görüntüsü ile boy gösterdiği zaman sınıfındaki bazı dengelerin değişmesine neden olmuştu. Geçen yılın son çeyreğinde Tayland merkezli olarak tanıtılan yeni seri, hem tasarımı hem de sunduğu özellikleriyle kendini kanıtlarken beklenen seri sonunda ülkemize de giriş yaptı.

Türkiye lansmanının yapılmasının hemen ardından satışa sunulan araç, hem 4X4 modeliyle hem de 4X2 modeliyle satışa çıkmış oldu.

Yeni Isuzu D-Max Özellikleri ve Türkiye Fiyatları

Yeni araç V-GO, V- Life, V-Joy ve V-Cross modelleriyle müşterilerin karşısına çıkıyor. Burada giriş model olan V-GO ile V-Life modellerinde 4X2 ve 4X4 seçenekleri var ancak V-Joy ve V-Cross modellerinde 4X2 yok. Tek seçenek 4X4.

Paket paket farklılıkları olan aracı biz de paket paket ele alacağız. İsterseniz en yüksek versiyondan başlayarak giriş versiyona doğru bir ilerleme yapalım.

Yeni Isuzu D-Max V-Cross Detayları

Serinin en iyi paket seçeneğini getiren Cross modelinde, çok sayıda ek teknoloji bulunuyor. Bu özellikler şöyle anlatılabilir:

  • Adaptif Hız sabitleme özelliği – dur kalk destekli
  • Acil frenleme sistemi
  • Her yönden çarpışma önleyici sistem
  • akıllı hız sınırı özelliği
  • Dönüş Asistani sistemi
  • Şerit takip sistemi,
  • Kör nokta uyarısı
  • Trafik işaretlerini tanıma
  • Çarpışma uyarı sistemi
  • Arka radarlar ve görüş artısı
  • Stereo kamera sistemi.

bu artıların tamamı en yüksek versiyonda karşımıza çıkan artılar. Diğer paketlere geçelim.

Yeni Isuzu D-Max V-Joy Özellikleri

V-Life versiyonunun tüm özelliklerini barındıran araç, ek olarak LED far paketiyle beraber geliyor. Bunun yanında bir de otomatik dijital klima, ısıtmalı ön koltuklar ve anahtarsız kullanım gibi ek özellikler de bulunuyor.

Yeni Isuzu D-Max V-Life Özellikleri

En yüksek ve ondan bir düşüş olan paket özelliklerinde saymadığımız bazı detaylar var. Şöyle ki zaten üst paketler alt paketlerin tüm özelliklerini barındırıyor. Bunun için üst paketlerde o özellikleri yeniden vermedik.

Giriş paketinin bir seviye üstü olan bu pakette de elektrikli yan aynalar, 9 inçlik multimedya ekranı, özel ses sistemi, Android Auto ve Apple Car Play desteği, arka park sensörü sistemi gibi artılar bulunuyor. Bu modelde de 4X2 seçimi yapabiliyorsunuz.

Yeni Isuzu D-Max V-GO Özellikleri

Giriş modeli olarak gösterilen V-GO, elektrikli ısıtma sistemi yan aynalara ve fren asistanına sahip. Yokuş kalkış desteği ve hız sabitleyici gibi özellikleri de olan modelde yağmur sensörü ve çekiş kontrol sistemlerine de yer veriliyor. 4.2 inçlik TFT renkli gösterge ekranı zaten üst modellerde olduğu gibi bu modelde de karşımıza çıkıyor.

Motor Özellikleri Neler? 

Motor kısmına geçildiği zaman tüm modeller için 1.9 litrelik 4 silindirli dizel bir motor sunuluyor. 163 beygirlik güç üreten motorun tork değeri ise 360 Nm olarak açıklandı. Dizel motorun, hem manuel hem de otomatik seçenekleri var. 6 ileri şanzıman otomatik ve manuel seçimde değişmiyor.

Tüm bu özellikler dışında yeni Isuzu D-Max fiyatı için açıklanan rakamlara geçelim. Birkaç farklı versiyonu olan aracın başlangıç fiyatı 268.600 TL olarak açıklandı. En üst versiyonda ise bu fiyat 405.000 TL gibi rakamlara kadar çıkabiliyor. Geri kalan fiyatları da aşağı görsel olarak ekliyoruz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version