Türkiye de dahil olmak üzere Avrupa kıtası genelinde ticari araç pazarı hayli rekabetçi. Aralarında Toyota, Ford, Citroen, Volkswagen ve hatta Suzuki’nin bile bulunduğu birçok marka müşterilere yenilikçi teknolojilere sahip yeni araçlarını cazip fiyatlarla satmanın yollarını arıyor. Son olarak Renault her geçen gün kızışan bu rekabette bir adım öne geçebilmek için yeni kasa Kangoo üzerine çalışmalarına hız vermiş bulunuyor.

2020 model Renault Kangoo şimdilerde İsveç’in kuzeyindeki casus fotoğrafçıların kameralarına yakalandığı haberiyle gündeme geldi. Araba tamamen kamuflajla görüntülenmiş olsa da dış görünümü ve genel olarak boyutları hakkında temel bazı fikirlere sahip olabilmek mümkün yine de.

Connect ve Caddy ile rekabet edecek

Ülkemizde daha çok KOBİ benzeri işletmeler tarafından tercih edilen Kangoo’nun ailelere hitap edecek özel bir versiyonu da geliştiriliyor olabilir. Ancak haberde fotoğrafını gördüğümüz araçla ilgili kesin olan bir şey varsa o da Renault’un aynı segmentteki rakip modeller olan Volkswagen Caddy ve Ford Transit Connect’in gittiği yolu izlediği gerçeği. Bu sebeple yeni kasa aracın önceki modele kıyasla daha da büyüdüğü belirtiliyor.

1.5 dCi motorun yanı sıra tam elektrikli veya plug-in hibrid güç ünitesi seçeneklerinin de müşterilerin beğenisine sunulması söz konusu olabilir. Şuan için elektrikliye geçiş noktasında Renault yetkililerinin herhangi bir açıklaması olmasa da tahminler bu yönde.

Nitekim daha önce kameralara yakalanan Kangoo Z.E modeli bunun bir ön işaretçisiydi aslında.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version