Audi’nin çok sevilen modeli A4, 2019 yılında makyajlanmış kasasıyla yetkili satış noktalarındaki yerini almaya hazırlanıyor. Ancak görünüşe göre bu kez araçta manuel şanzıman seçeneği müşterilere sunulmayacak. Bunun sebebi, insanların otomatik vitese daha çok rağbet göstermesi ve manuel şanzımana olan talebin azalması.

Öyle ki Car and Driver sitesinin haberine göre ABD’de satılan A4’lerin sadece yüzde 5’inde manuel vites tercih edilmiş. Hal böyle olunca 2019 Audi A4‘ün sadece yedi ileri çift kavramaları şanzımanla satışa çıkacağı netlik kazandı.

A4’te neler değişiyor?

Baştan söyleyelim, Audi’nin yenilenen A4 modelinde çok da ahım şahım bir değişiklik söz konusu değil. Ufak tefek makyaj dokunuşlarından bahsedebiliriz. Yeni ön ızgara bunların başında geliyor. S Line paketiyle gelen arabalarda ise ön çamurluk standart modellere kıyasla daha sportif bir görünüme kavuşuyor. Arka tarafta ise yeni egzoz uçları göze çarpıyor.

Yeni renklerle geliyor!

Avrupa pazarında satılacak olan yeni A4’ün S Line paketinde Turbo Mavi ve Selenit Grisi olmak üzere iki yeni renk seçeneği daha sunulacak.

Bunların dışında Alman otomobil üreticisinin kabin içinde hiçbir değişikliğe gitmediği biliniyor. Sadece S Line paketinde RS modellerinden esinlenerek hazırlanan karbon döşemeler, üç kollu çok fonksiyonlu direksiyon ve yarı deri siyah spor koltuklar mevcut.

2.0 litrelik turboşarjlı dört silindirli motoruyla 190 beygir güç üretmesi planlanan araç 2019’un üçüncü çeyreğinden itibaren Almanya başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde satışa sunulacak.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version