Yeni Opel Corsa, yeni nesil tasarım, güçlü motor ve üst düzey teknoloji paketleriyle satışta. Satışta ama fiyatlar pek memnun edici değil. Sadece Opel için geçerli olmamakla beraber sıfır araçların fiyatları genel olarak yüksek seyrediyor. Neyse ki Opel’in yükselen satış fiyatlarına karşı güzel bir kampanyası var.

Eğer yeni Opel Corsa’yı almak istiyorsanız bu fırsatı kaçırmamanızı öneririm. Büyük oranda ödeme kolaylığı sağlayacak olan kampanyanın detaylarını geçelim.

İlginizi Çekebilir: 2020 Volkswagen Polo Yeni Fiyat Listesi Açıklandı – Rekor Artış Var!

Yeni Opel Corsa Sıfır Faiz Kampanyası ve Detayları

Opel tarafından açıklanan kampanyaya göre yeni bir Corsa alırken, %0 faizli kredi kullanabiliyorsunuz.

%0 oranında faizli kredi kullanımı için bir limit olduğunu da belirtelim. Yani aracın tüm parasını ya da %50’lik kısmında %0 faizli kredi ile ödeyemiyorsunuz. Bunun için Opel’in belirlemiş olduğu rakam 45 bin TL olarak açıklandı.

Kredide %0 faiz için bu rakamı aşmamanız gerekiyor. Vade için verilen süre ise yine avantajlı bir süre oldu. Rakiplerde 12 aylık kredi imkanlarını sunulurken Corsa için Opel, 15 aylık bir vade süresi verdi.

Bu hesapla aylık olarak 3 bin TL gibi bir ödeme yapılması gerekiyor. Aylık vadelerin içerisinde masraf parası bulunmuyor. Ayrıca 45 bin TL rakamın üzerinde de kredi kullanılması durumunda şartların ve faiz miktarının değişmesi söz konusu olacak.

Yeni Opel Corsa için kredi miktarının artışı durumunda kampanya koşullarının nasıl değişeceği konusunda bilgiyi ancak bayilerden alabilirsiniz. Yeni Opel Corsa kampanyasının geçerlilik tarihi için ise Ekim ayı gösterildi.

Yani bu kampanyada diğer Opel modellerinde uygulanan kampanya da Ekim ayı için geçerli olacak. Sonrasında nasıl bir avantaj ile karşılaşacağımızı Opel söyleyecek. Fiyatların durumu ve yükselme ihtimali için de yine firmanın açıklamalarını takip etmek gerekiyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version