Opel Insignia GSi serisi hız kesmeden devam ediyor. Opc marka modellerde gördüğümüz Gsi serisi, artık İnsignia modellerinde üretilecek.İkinci nesil İnsignia olarak adlandırılan araç, sportif kimliği ön plana çıkıyor. Ayrıca motor olarak oldukça dikkat çeken bir detay eklenmiş. En güçlü motorlar ile taçlandırılan bu araca, 260 ps güç birimi aktarılmış. Herkes OPC versiyonu bekliyordu fakat ters köşe bir durum gerçekleşti. Sizler için bu arabayı araştırdık ve bilgileri yazımızda aktardık.

Yeni İnsignia GSi, efsane adıyla bizlere selam duruyor. Standart olan İnsignia modellerine göre, ön ve arka tampon, yan etekler, egzoz çıkışları, difüzör ve bagaj üstü spoyler gibi body kit olarak tanımlanan mekanizmalar araca eklenmiş. Bunun yanında Michelin Pilot Sports 4s lastikleri araçta mükemmel şekilde olduğunu görüyoruz. Ayrıca bu jantlar 20 inç ve üst düzey performansı garanti ediyor. Bu araçta en çok dikkat çeken şey, muhtemelen arka tasarım olacak.

ÜST DÜZEY PER FORMANS

Yeni Opel İnsignia GSİ, diğer İnsignia modellerine göre yeniden şekillendi diyebiliriz. İlk farkı 160 kilogram daha hafif olmasından görüyoruz. Bu hafiflik de, 2.0 litre turbo benzinli 260 ps ve 400 nM tork güç üreten motor ile birleştirilmiş. Buna ek olarak 8ileri otomatik şanzımanla, istediğiniz hıza kısa sürede ulaşım sağlayacaksınız. Aracın performansına ait veriler, henüz açıklanmadı. Fakat bildiğiniz gibi önceki İnsignia serisinde, 0 kilometreden 100 kilometreye hızlanma süresi 7.3 saniyede tamamlanıyordu ve maksimum hızı 250 kilometreydi. Bu araçta 4×4 çekişli olduğu için, hemen hemen aynı oranlar karşımıza çıkacaktır.

BEKLENENİ SONUNA KADAR VERİYOR

Aracın kokpit kısmına geldiğimiz zaman, klasik Opel İnsignia modellerini aratmıyor diyebiliriz.  Insignia üst donanımı ile siz değerli kullanıcılara sunulacak bu araç, 345 millimetrelik Brembo frem diskleri, spor deri direksiyon simidi, AGR sertifikalı spor deri koltuklar ve iç mekanda bazı güzel detayları da içerisinde barındıracak. Aracın şehir içinde kullanılması durumunda 100 kilometrede 11.2 litre, şehir dışında kullanılması durumunda ise 100 kilometrede 8.6 litre yakıt tüketimi olacaktır.

Araç için net bir fiyat belirlenmese de, ortalama 130 bin TL civarında olması öngörülüyor. Araç hakkında detaylı bilgiler geldikçe, siz değerli okuyucularımıza aktarmaya devam edeceğiz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version