Yeni Peugeot 3008 henüz birkaç gün kadar öncesinde ülkemizde satışa çıkmıştı. Aslında seri Eylül ayında tanıtılmıştı ama ülkemize gelmesi biraz zaman almıştı. Yakın zamanda ülkemizde satışta olan serinin en çok eleştirilen yanı ise fiyatları olmuştu.

Aracın çıkış fiyatı 400 binin üzerinde olarak karşımıza çıkmıştı ve bu eleştirilere yetti. Fakat aradan geçen kısa süre sonra fiyatlarda bir düzenleme yapıldı. Yıl sonuna özel indirimlerle beraber fiyatlar önemli ölçüde düştü.

Yeni Peugeot 3008 Fiyatları Nasıl Değişti?

Paylaşılan yeni listeye göre araçların fiyatı 20 bin TL kadar düştü. Yeni model ülkemize ilk giriş yaptığı dönemde, giriş paketi için açıklanan fiyat 423 bin TL civarında olmuştu.

423 bin TL civarında bir satış fiyatı, başlangıç paketi için gerçekten yüksek bir rakam. Yapılan indirim sonrasında bu paketin fiyatı 403 bin TL’ye düştü. Tamam yine 400 bin TL’nin altında bir fiyat yok ama bu rakamlar en azından ilk çıkış fiyatına göre çok daha iyi.

Aynı indirim en yüksek paket seçeneğinde de karşımıza çıkacak. En yüksek paket seçeneğinde 535 bin TL olan satış rakamı 515 bin TL gibi bir seviyeye gerilemiş durumda. Yine bu paket 20 bin TL indirim kampanyasından nasibini almış durumda.

Benzinli modeller için her paket için 20 bin TL indirim olduğunu görüyoruz ama aynı şey dizel için geçerli değil. Dizel motor seçeneğinde indirim miktarının biraz düştüğünü görüyoruz. Dizel giriş modelinde 440 bin TL olan fiyat değişmiyor.

Diğer modellerde de 15 bin TL gibi bir indirim söz konusu. Bunlar dizel için geçerli olan fiyat durumu. Yeni fiyatların geçerlilik tarihi konusunda net bir bilgi yok ama muhtemelen Aralık ayından sonra fiyatlar değişecektir. Hem yeni yıl gelmiş olacak hem de her ay fiyat listelerinin değiştiğini zaten görüyoruz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version