Porsche‘nin yeni Macan SUV modelinin testlerine Güney Afrika’da devam ettiğine dair haberimizi sıkı takipçilerimiz mutlaka hatırlayacaktır. Bu testlerin nihayet sona ermesinin ardından Porsche, yeni Macan’ı Şangay‘da düzenlenen lansmanla hayranlarının beğenisine sundu.

Yeni Macan üç boyutlu LED aydınlatma şeritleriyle artık çok daha çekici bir araç haline gelmiş bulunuyor. Standart olarak sunulan farlar LED’e dönüşmüş, iç dizaynda ise mevcut modelin üstüne yapılan önemli iyileştirmelerin varlığı söz konusu.

Yeni farlar ikonik modelleri anımsatıyor

Bahsi geçen farlar, Porsche ile özdeşleşen ikonik 911 ve 918 Spyder modellerini anımsatıyor. Macan’ı Porsche’nin sportif araçlarına benzeten aydınlatmalarda LED teknolojisi artık standart hale gelmiş bulunuyor. Ancak alıcılar isterlerse Macan’ı adaptif ışık yansıması yapan Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS) sistemiyle satın alabiliyorlar.

Macan’ın opsiyonel paketleri bununla sınırlı değil elbette. Yeni geliştirilen ve üzerinde Sport Response butonunun yer aldığı GT spor direksiyon, Sports Chrono Paketi kapsamında müşterilerin beğenisine sunulmuş. Diğer seçenekler arasında araç içindeki havanın kalitesini yükselten iyonizer ve buhar çözme özelliğine sahip ön cam da mevcut.

Miami mavisi, mamba yeşil metalik, dolomit gri metalik ve crayon olmak üzere yeni renkler de Porsche’nin yeni Macan’ına canlılık katmaya hazır bulunuyor.

Fiyat listesi paylaşılmadı

Şu aşamada yeni Porsche Macan SUV’un ne zaman, hangi pazarlarda, ne kadarlık ücretle satışa sunulacağına dair bir açıklama yapılmış değil.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version