2014 yılından bu yana lüks sınıfın tercih edilen modellerinden biri olan Porsche Macan, uzun süredir çok büyük bir değişim geçirmiyor. Marka satışlardan memnun, bunun yanında ilgi de devam ediyor.

Hal böyle olunca çok fazla yenileme çalışmasının yapılmadığını görüyoruz. Fakat artık sınıra gelindi. Yakın zamanda bir yenileme çalışması yapılacak.

Yeni Macan için duyurunun gelmesini bekliyoruz. Aracın makyajlı haline ilişkin yeni bilgiler ise sızmaya devam etmekte. En son bu seriye ilişkin bazı casus görseller yayınlandı.

Yeni Porsche Macan Hem İçten Hem de Dıştan Gözüktü

Önce dış tasarıma bakalım. Kamuflajlar olmadan görüntülenen araç, hem arka hem de ön kısımda bir tampon değişikliği ile gelecek gibi duruyor. Burada stop lambalarında da ufak tefek değişiklikler var ve değişiklikler de gelmeye devam edecek.

Ama çok büyük bir yenilik var mı derseniz o yok. Dış tasarımın yanında iç tasarım açısından da yenilenmiş bir araç göreceğiz. Yeni Porsche Macan, iç tasarımda daha büyük değişim sunacak.

Bir kere iç kısımdan gelen görsellerde şunu görüyoruz ki aracın tam orta bölümünde bir panel yer alacak ve multimedya ekranı olarak geçecek bu alan başrol olacak.

Alt kısımda ise daha oval bir vites topuzu bulunuyor. Ayrıca butonlar yerine dokunmatik kontroller de sunulacak gibi duruyor. Butonların değişmesi teknolojiler kısmında da değişikliklerin olacağını gösteriyor.

İç mekana ilişkin son detay ise şu olabilir ki direksiyon simidi değişmiş. Çok büyük bir değişim olmasa da hem boyutsal fark var hem de tasarım açısından ufak tefek farklar var. Yeni Macan bu makyajlı yüzü ile nasıl gözükecek göreceğiz.

2.9 litre V6 motora sahip olacak üst donanım paketinin de bulunacağı serinin tanıtımı bu yıl içerisinde yapılacaktır.  

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version