3 ya da 4 ay kadar önce ilk tanıtımı gerçekleştirilen yeni Renault Kangoo, yakın zamanda Avrupa’da satışa sunulacak denmişti. Beklenen satış açıklaması da geldi. Önce Fransa’da olmak üzere aracın satışa sunulduğu açıklandı.

Tabii ki söz konusu bir satış açıklaması olunca, fiyatların da ortaya çıktığını anlıyoruz. Yeni tasarım dili ve güncellenmiş olan teknik özellikleriyle dikkat çeken modelin detaylarından ve fiyatlarından söz edelim.

Renault Kangoo Satış Fiyatı ve Özellikleri

Araçta asıl değişim iç tasarımdan başlıyor. İç tasarımda bu kez Fransız ahşap malzeme kullanılmakta. Döşemeler değişirken, orta kısımda yer alan multimedya ekranının da güncellendiğini görüyoruz.

Biraz daha öne çıkan ekranın hemen altında kontrol butonları ve klima tuşları yer alıyor. Alt kısımda da vites topuzu yer alıyor.

Yeni multimedya ekranında EASY Lınk sistemine de yer veriliyor. 8 inç boyutlarında olan bu ekran, tüm kontrol sistemlerini de içerisinde barındırmakta. Birbirinden zengin sürüş asistanlarını da destekleyen araç için motordan da söz edelim.

Sonuçta yeni Renault Kangoo ticari bir araç. Bu noktada motor önemli. Motor açısından da 3 ayrı seçenek bulunuyor. Bunlardan birisi Zen seçeneğinde.

Bir diğeri ise Intens seçeneğinde yer alan motorlar. İlk motorda 100 beygirlik güç değeri karşımıza çıkıyor. 1.3 Litre TCe FAP bu motorun yanında 130 beygirlik yine 1.3 Litre TCe FAP motoru bulunmakta.

İşin dizel kısmında ise 95 beygirlik 1.5 litre BluedCi motor yer almakta. Bu 3 motor seçeneğinin dışında ek bir seçenek yer almamakta. Fiyatlandırma da bu motorlara göre değişiyor.

Yeni Renault Kangoo, Zen giriş paketinde 24.900 Euro gibi bir fiyata sahip. En yüksek seçenek ise Intes versiyonunda. Bu versiyondaki fiyatta 27.900 Euro olarak açıklandı.

Şimdilik sadece Fransa’da satılan aracın ne zaman ülkemizde olacağına ilişkin resmi bir açıklama da yapılmadı.  

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version