Yeni Seat Leon yeni yılda ülkemizde satışları başlayacak otomobiller arasında gösteriliyor. Geçen yılın son ayında paylaştığımız yazılarda bu model için beklentileri açıklamıştık. Seat yeni seriyi satışa sunmak için de çok beklemedi ve Ocak ayı sona ermeden Türkiye fiyatları duyurularak araç satışa sunuldu.

Her ne kadar ülkemizde tek bir versiyonla satılacak olsa da güçlü motoru ile dikkat toplayacak olan yeni serinin detaylarına ve Türkiye fiyatına da bakalım.

Yeni Seat Leon Türkiye Fiyatı Nasıl?

Muhtemelen yine performans tutkunları tarafından tercih edilecek olan aracın net fiyatı 129.775 TL olarak açıklandı. Verileri ve diğer bedelleri eklediğiniz zaman Türkiye fiyatı 231.500 TL olarak değişiyor.

Yani şu an tavsiye edilen satış fiyatı 231.500 TL. Tek seçenek sunulduğu için başka bir alternatif yok. İlerde farklı bir seçenek gelecek mi ya da özel performans serileri sunulacak mı bilinmez ama şu an satışta olan seride, 1.5 litre motor bulunuyor.

Paketin tam özellikleri, 1.5 TSI ACT 130 beygir S&S FR olarak geçiyor. Seriyi takip edenler zaten FR serisini yakından bilecektir.

Benzer fiyatta araçlar elbette var ama Seat’ın bu modelinin kendi kullanıcı kitlesine sahip olduğunu düşünecek olursak, yeni Seat Leon yine yüksek miktarda satış elde edebilir.

Tabii ki burada Seat’ın yapacağı kampanyalar da önemli. Açıklanan fiyatlar 21 Ocak’tan itibaren geçerli olan fiyatlar ama satış için ek kampanyalar düzenlendiğini görebiliriz. Bunun için Seat sayfasını takip ediyor olacağız. Herhangi bir yeni kampanya duyurulursa ya da fiyatlarda bir değişiklik yapılma kararı alınırsa, bu detayları da sitemizde paylaşacağız.   

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version