Skoda’nın epey bir güvendiği yeni seri Kushaq, yavaş yavaş perdeleri aralıyor. Yeni otomobilin ne zaman tanıtıma çıkacağı zaten biliniyor ama Skoda, seriye ilişkin paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Birkaç hafta kadar öncesinde bu model için paylaşılan dış tasarım çizimlerini paylaşmıştık. Şimdi ise Yeni Skoda Kushaq için iç mekan çizimleri paylaşıldı.

Bu da modelin tasarımı konusunda çok önemli ipuçlarının verilmesi demek oluyor ki iç mekanı şimdiye kadar hiç görmemiştik. Peki, nasıl bir iç mekan bizi karşılayacak?

Yeni Skoda Kushaq İç Mekanı Nasıl Olacak?

Kushaq, başta direksiyon kısmında değişikliğe gidecek. Üç bölgeli bir direksiyon simidi yerine tamamen yeni iki destekli b ir direksiyona geçilecek. Destekler yan kısımlarda yer alacak.

Direksiyonun hemen önünde ise yeni bir dijital ekrana geçileceği anlaşılıyor. Analog yerine dijital ekran kullanımının yapılması da yeni bir şey değil.

Fakat bu dönüşüme Yeni Skoda Kushaq modelinin de katılmış olması önemli. Dijital gösterge ekranına benzer şekilde tam merkezde konumlandırılmış olan multimedya ekranı da kendisini gösterecek gibi duruyor.

Havalandırma ızgaraları ise başta iki ayrı köşede dikkat çekecek. Orta kısımda ise multimedya ekranının hemen altında iki ayrı havalandırma ızgarasının olduğunu göreceğiz. Bunun altında klima butonlarının konumlandırıldığını göreceğiz ki zaten bu da önemli bir detay olarak karşımıza çıkacak.

Orta kısımda standartlar üzerinden devam eden vites topuzu yer alacağı da görülen Yeni Skoda Kushaq, parçalı renk kombinasyonu sunacak gibi duruyor. Döşeme malzemesini görsellerden anlamak mümkün değil ama şu var ki parçalı renk sistemine geçildiği kesin. Görsellerde turuncu renginin kullanıldığı vurgulanmış.

Tanıtım sonrasında renklerin nasıl değişeceğini ya da hangi seçeneklerin ek olarak sunulacağını da anlamış olacağız. Tanıtım yapılır yapılmaz aracı inceleyeceğiz. O tanıtımın 18 Mart tarihinde olduğunu da belirtelim.  

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version