Volkswagen grubunun Passat kararından sonra daha da önem verilmeye başlanan yeni Skoda Octavia, yeni yılda da iddialı bir şekilde boy gösterdi. Aracın iddialı bir şekilde boy göstermesinin ve yeni yılın ilk günlerinde adını sıkça duyurmasının nedeni ise hem fiyatlarında yapılan indirim hem de duyurulan ek kampanyalar.

Yeni Skoda Octavia indirim haberinin duyurulmasının hemen ardından da gelen kampanyalar, modeli tercih etmek isteyenler için beklenen zamanın geldiğini gösteriyor. Peki, kampanyaların durumu ne? Araçta ne kadar indirim söz konusu?

Yeni Skoda Octavia İndirim Miktarı ve Kampanya Detayları

İndirimden başlayacağım ama önce şunu söylemek istiyorum. Bu indirim, yeni yıl fiyatları için uygulanan indirim. Yani bir nevi 2020 fiyatlarının çok değişmemesini sağlayan bir indirim. O artış etkisini düşürmeye yönelik bir çalışma.

Bu detayı verdikten sonra satış fiyatlarına göz atalım. Şimdi aracın en temel versiyonu, yani giriş versiyonu dediğimiz versiyonu 1.0 TSI eTec modeli. Bu model 320.006 TL fiyatla satılıyor.

Fakat indirimle beraber aracın giriş seviyesi modelinin fiyatının 299.900 TL olduğunu görmekteyiz. Ciddi bir indirim var ama dediğimiz gibi bu indirim 2021 yılı artış etkisini durduran bir indirim.

En yüksek paket ise 1.5 TSI ACT e-Tec Premium modeli. Bu modelin fiyatı tabii ki biraz daha farklı. Normalde satış fiyatının 370.045 TL olduğunu görmekteyiz. Fakat indirim sonrasında 339.700 TL gibi bir fiyat sunulmuş.

Diğer paketler için fiyatlara görselden bakabilirsiniz diyerek biz geçelim yeni Skoda Octavia kampanya detaylarına. Şimdi aracın fiyatları indirildi ama asıl olarak kampanya işinize yarayacak gibi. Kampanya kapsamında 100 bin TL kredi kullanabiliyorsunuz.

İşin güzel tarafı %0 faiz uygulanıyor. Yani faiz yok. İşin kötü kısmı ise vade süresi. Vade süresi sadece 12 ay. Bu da aylık ödemenin biraz yüklü bir seviyeye ulaşması, gelmesi demek oluyor. Kampanyadan ve indirimden faydalanmak için bayileri ziyaret edebilirsiniz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version