Yeni Subaru XV, makyajlanmış olan yeni yüzü ve daha dikkat çekici yapısıyla beraber sonunda Türkiye pazarına da giriş yaptı. Aile aracı konseptini yakalayan model, ülkemizde benzerlerinden çok farklı bir fiyatla satılmayacak.

Aşağı yukarı benzer rakamlarla satılacak olan aracın değişikliklerine, makyaj çalışmasına ve Türkiye fiyatlarına bakalım.

Yeni Subaru XV Neler Sunuyor? Fiyatları Nasıl?

Yeni aracın ön tampon tasarımının değiştiğini görüyoruz. Aslında ilk dikkat çeken kısım da burası oluyor. Bu kısımda panjur bölümleri biraz daha büyütülürken Gun Metal ızgara kullanıldığını görüyoruz. Yine bazı sürüş asistanı özellikleri için bu kısımda bir kamera bulunuyor fakat kamera çok göze batarcasına önde değil.

Bunun dışında eleştiri alan jantlar için de bir düzenleme yapıldığını görüyoruz. 17 inçlik yeni spor jantlara geçiş yapılmış ve bu da araca daha dikkat çekici görüntü kazandırmış. Süspansiyon sistemi yenilikleri gibi yenilikleri de olan makyajlanmış yeni Subaru XV, Türkiye’de iki paket seçeneğiyle satılacak.

Lineartronic şanzıman, arka ve önde çarpışmayı engelleyici EyeSight sistemleri, aktif tork yönetimi, Simetrik 4 çeker sistem, 8 inçlik multimedya sistemi gibi artıları bulunan serinin Xtreme ve Xclusive seçenekleri var.

Eğer 1.6i Xtreme versiyonunu tercih edecek olursanız, 359 bin 954 TL ödemeniz gerekiyor. Eğer Xclusive paketini tercih edecek olursanız bu durumda da 399 bin 355 TL ödemeniz gerekiyor. Satışlarına hemen başlanan aracın birkaç farklı özelleştirme seçeneği de mevcut ancak bu durumda fiyatın ne kadar değişeceği konusunda bir bilgi yer almıyor.

Serinin en en iyi modelinin 400 binin altında kalmasıyla ve tüm bu özellikleriyle beraber ne kadar satacağını göreceğiz. Beklentiler yüksek tabii ki ama ne kadar ilgi gösterileceği zamanla ortaya çıkacak.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version