Suzuki’nin B segmenti olan aracı Swift sport, en yeni modeli ve yeni kasasıyla 2018 yılında sunulacak. Yakın bir zaman önce bildiğiniz gibi bu araca dair kataloglar ve broşürler dağıtılmıştı. Bununla beraber bazı ön bilgiler de gelmeye başladı ve sizler için aracın tüm bilgilerine ulaştık.

Suzuki’yi takip edenler, zaten 4. nesil Swiftleri yakından tanırlar. Araç hakkında bir kaç bilgi verecek olursak eğer, Apple Carplay ve Android Outo desteğe sahip 4.2 inç ekran araç içerisinde yer alıyor. Dijital klima, deri direksiyon, usb ve aux girişi gibi özelliklere ek olarak, sportif görünümlü bir araç sizleri bekliyor. Aslında asıl ilgi çeken özellikleri bunlar değil de, aracın motor gücü…

DİKKAT ÇEKEN MOTOR GÜCÜ

1.4 litre turbo benzinli motor, 2018 yılında çıkacak swift için yeniden tasarlandı. Suzuki’nin Vitara modelinde kullanılan 138 beygir 220 nm tork özellikli ve 870 kilogramlık motoru, bu aracı harekete geçirecek. Tahmini olarak aracın 0 kilometreden 100 kilometreye hızlanma süresi, 8 saniyede tamamlanacak. Görüldüğü gibi Suzuki marka araç için, gayet tatmin edici bir rakam. Tabi bu verilen rakamlar, gelen ön bilgilere göre şekilleniyor. Araç hakkında daha fazla bilgi geldikçe, yazımızı güncelleyeceğiz.

Aracın yeni makyajlı kasası, oldukça dikkat çekici olacak. İç konsol olarak da bekleneni en iyi şekilde verecek diyebiliriz. 2018 yılına damga vurmak isteyen Suzuki, böylece en çok tercih edilen aracı olan Swift modelini üretecek ve uygun fiyatlardan sunacak. Ekstra olarak söylemek isteriz ki, 2018 yılında gelecek olan bu aracın jantlarında da bazı değişikliklere gidilmiş ve göz alıcı bir siyah alaşımlı jant eklenmiş. Aracın tanıtım tarihi 12 eylül olarak belirlendi. Tabi ki o zamana kadar araç hakkında birçok ekstra bilgi alacağız ve güncel olarak yazımıza ekleyeceğiz. 12 Eylül tarihinde Frankfurt’ta Otomobil fuarı olacak ve bu araç o fuarda ilk kez duyurulacak. Ayrıca bu araç ile beraber, 2018 yılında gelecek diğer araçları da göreceğiz.

DÜŞÜK BÜTÇELİ BİNİCİLER İÇİN

Araç için beklenen ortalama satış fiyatı 50 bin TL ile 60 bin TL arasında olacak. Araç için fazla seçenek bulunmuyor ve sadece 1.4 litre turbo benzinli modeli tercih edilecek.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version