Yeni Volkswagen Caddy, geçtiğimiz yıl tanıtılan modellerden biri olsa da ülkemizde hemen yer almadı. Yeni modelin gelişi 1 yıl kadar sürdü. Fakat sonunda resmi açıklama yapıldı ve araç için fiyatların duyurusu yapıldı.

Ülkemizde de satışa sunulan model için hem paket seçenekleri hem de merakla beklenen fiyatlar kesinleşmiş oldu. Peki, ticari sınıfta en çok ilgi gören modellerden biri olan Caddy serisinin 5.neslinde nasıl satış fiyatları var?

Yeni Volkswagen Caddy Türkiye Fiyatı ve Paketleri

İki farklı versiyon olarak gelen modelde, yine Kombi seçeneği ve Paneş Van seçeneğini seçebiliyorsunuz. İki farklı seçeneğin sunulmasına karşın, donanımlar için ise Impression, Life, Style ve Van modeller için de Cargo seçeneği dikkat çekiyor. Tabii ki bu paketlere göre de fiyatlarda bir değişim gerçekleşiyor. Fiyatlar şöyle:

  • Impression seçeneği için – 224 bin 900 TL
  • Life seçeneği için – 241.900 TL
  • Style seçeneği için – 279.900 TL
  • Cargo modeli için ise – 172.900 TL

Fiyatlarının değiştirildiği görülen araçlarda ilk olmaz özelliğini taşıyan opsiyon seçenekleri de sunulmuş durumda. Buna göre sürücüler isterlerse, opsiyonel olarak panoramik cam tavan seçeneğini seçebiliyor. Eğer cam tavanı tercih ederseniz normal şartlar altında ek olarak 15 bin TL gibi bir ödeme yapmanız gerekiyor.

Tabii ki bu dediğimiz gibi normal şartlar için geçerli olan durum. Lansman için düzenlenen kampanya sayesinde, söz konusu opsiyon seçeneğini 10 bin TL seviyesine kadar indirilmiş oldu. Tabii ki lansman için geçerli olduğundan dolayı, kısa süre sonra bu fiyat değişecek.

Tekrar 15 bin TL gibi bir rakama yükseliş gösterecek. Yeni Volkswagen Caddy Türkiye fiyatları ve paket durumları bu şekilde. Yeni seriyle beraber satışlar nasıl değişecek bunu da göreceğiz. Artış olacak mı olmayacak mı bekliyoruz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version