SEAT Leon, üç ekipman serisi ile sunuluyor: Style, FR ve EXCELLENCE. 

Giriş seviyesi Style donanım, yalnızca cazip bir fiyat sunmakla kalmıyor, aynı zamanda 16 inç alüminyum alaşımlı jantlar, LED Gündüz Sürüş farları, elektrikli park freni, otomatik klima gibi günlük yaşamda gereksinim duyulan tüö özellikler ile yedi hava yastığı, XDS ve Arka Park sensörü gibi güvenlik sistemlerini de sunuyor. 

Leon ile satışa sunulan yeni donanım paketi ise serinin konfor özellikli donanımı olan XCELLENCE. Leon XCELLENCE, krom tasarımlı ön ızgara, yeni ön ve arka tamponlar, krom yan cam çerçeveler ve 17 inç alüminyum alaşımlı jantlarıyla parlıyor. XCELLENCE paketi aynı zamanda Full LED ön farlar, ön-arka park sensörleri, KESSY anahtarsız giriş ve Çalıştırma Sistemi, Geri Görüş Kamerası, sunroof ve 8 inç bilgi-eğlence ekranını da içeriyor. 

Geniş motor yelpazesi: Kompakt karakteri, güçlü motorları ve mükemmel ayarlanmış süspansiyonuyla Leon, benzersiz bir performans ve yol tutuşu sunuyor. Leon'un dinamik sürüşü, 110 hp ile 150 hp arasında uzanan güç değerlerine ve olğanüstü tork rakamlarına sahip tümü turbo olan motor yelpazesiyle sağlanıyor. 

Yeni SEAT Leon'un geniş motor yelpazesi, dizel ve benzinli versiyonları kapsıyor. Dizel motorlar arasında 115 hp gücünde yeni bir 1.6 TDI motor bulunuyor. Bu motor hem otomatik hem de manuel şanzımanla sunuluyor ve 4.0 litrelik düşük yakıt tüketimi ile dikkat çekiyor.

SEAT Leon'da sunulan benzinli motorların gücü 110 hp ile 150 hp arasında değişirken, 1.0 litre TSI üç silindirli 115 beygir gücündeki motor en yeni ve farklı versiyonu oluşturuyor. Bu Ecomotive motor 4.4 litrelik düşük yakıt tüketimi ile dikkat çekerken, CO2 emisyonu da ortalama 102 g/km seviyesinde kalıyor.
 

Barselona'daki yetkililerin açıklamasına göre 2017 Şubat ayında SEAT Leon Cupra da, 300 hp'lik motoruyla aileye katılacak. Diğer modellerden çok farklı bir keskinlik ve çevik sürüş performansı, güç ve çarpıcılıkla ile birleşerek, SEAT Leon CUPRA'nın saf ve tutkulu karakterini öne çıkarıyor.
 
Bu, otomobilin hem iç hem dış mekanının tüm ayrıntılarına yansıyor. SEAT Leon CUPRA, keskin hatları ile göz alıyor. Dış gövdenin görüntüsü ve tasarımı ile otomobil çekici, dinamik ve yarışa hazır bir görünüme sahip. 

Kaynak: Car
Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version