Yerli otomobil modeli için yaşanan gelişmeleri zaman zaman sizlerle paylaşıyoruz. Yakın zamanda aracın ilerleyişinin ne boyutta olduğu konusunda yapılan paylaşımlara yer vermiştik. Bu paylaşımların ardından ise araç için yeni bir görsel daha geldi. TOGG testlerinden çekildiği söylenen ve sosyal medyadan paylaşılan görselde, aracın net olarak ortaya çıktığını da görebiliyoruz.

Bu sefer görselde yer alan aracın renklerinin farklı olduğunu da eklemek gerekiyor. Bu zamana kadar gelen tüm renklerde aracın kırmızı ve mavi bir renk seçeneği benimsendiğini görmüştük. Tanıtım sırasında da gördüğümüz renkler bunlar olmuştu. Fakat testlerden gelen görseller gösteriyor ki farklı renkler de olacak.

TOGG, Aerodinamik Testlerine de Girmiş durumda

Yeni görsel aracın aerodinamik testlerinden çekilmiş olan görsel. Zaten yakın zamanda yapılan açıklamada aracın testlere alındığı net olarak duyurulmuştu. İşte bu testlerin tüm hızıyla devam ettiğini anlıyoruz.

Paylaşılan görsele baktığımız zaman ise aracın yine heybetli görüntüsü dikkat çekiyor diyebiliriz. Ön kısımda yer alan panjur yapısı direkt olarak kendisini gösterecek gibi duruyor. Ayrıca siyah detayların bulunduğu kasada beyaz renk seçeneğinin de araca bir hayli yakıştığını söylemek lazım.

TOGG 

Tasarımsal açıdan zaten nasıl bir araç geleceğini biliyorduk. Gelen görsellerde de denemelerin bu tasarım yapısı üzerinden devam ettiğini net olarak anlıyoruz. Seri için daha detaylı bir görsel gelir mi bilemiyoruz ama yavaş yavaş seri üretim için tarih yaklaşıyor.

2023 yılında sokaklarda TOGG serisine çok sık rastlayacağız gibi geliyor. Hele ki bir de otomobilin fiyatın rakiplerine göre daha geri bir seviyede olacak olursa, o zaman satışların yükseleceği kesin. Artık devam serilerini konuşmaya başlarız gibi geliyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version