27 Aralık Cuma tarihine kadar her gün saat 14:30’da yerli otomobil modeline ilişkin bir detayı Twitter hesabından paylaşmaya devam eden Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) bugün beklenmeyen bir hamle daha yaptı ve aracın içini ilk kez takipçileriyle paylaştı!

Bugün saat 14:30’da yapılan paylaşımda aracın dış hatları mavi neon çizgileriyle gösterilmiş, zemine yayılan piller net bir şekilde görülmüştü. Derken TOGG takipçilerine hoş bir sürpriz yaparak bu kez iç döşemeleri, direksiyonu ve aracın vites topuzunu gün yüzüne çıkardı.

Bu paylaşımın saati ise çok manidardı: 14.53! Bu zamanlama ile İstanbul’un fethedildiği tarihe de selam çakan yerli otomobil girişimi, kısa süre içerisinde yüzlerce kez RT ve favori almayı başardı. Paylaşımın altına yorum yağdıran takipçiler ise mutluluklarını dile getirdiler.

Fotoğrafa baktığımızda dikkat çeken detaylar arasında mavi aydınlatma, hayalet gösterge ekranı, araç içi eğlence ekranı, otomatik vites topuzu, Selçuklu mimarisini yansıtan kapı pandizotu, spor direksiyon ve deri koltuklar sıralanabilir. Start-stop düğmesi de cabası. Dört camı otomatik olacağı anlaşılan arabanın geri kalan diğer detayları vakit geçtikçe netlik kazanmaya devam edecek.

Yeni bir fotoğraf daha gelecek

Bu arada görünen o ki TOGG’un sürpriz paylaşımları bununla sınırlı kalmayacak. Yapılan Twitter paylaşımında TOGG, takipçilerine “Saat 19:23’te buluşalım” dedi. Malum olduğu üzere 1923, cumhuriyetin ilan edildiği yıl.

Vakti geldiğinde TOGG’un yeni paylaşımını da siz değerli takipçilerimize duyurmuş olacağız.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version