Ziraat Bankası taşıt kredisi kampanyası, yenilenerek bir kez daha sunuldu. 1 Haziran’da başlatılan taşıt kredisi kampanyasının son bulması sonrasında bu kez yerli üretime özel ticari araç taşıt kredisi kampanyası başlatıldı. Yerli üretime teşvik amaçlı başlatılan kampanyanın şartları da duyuruldu.

Aslında devlet bankaları için taşıt kredisi kampanyası Haziran ayında başlatılmıştı ve çok ilgi görmüştü. %0.49 faiz oranlarında verilen teşvik kredileri çok dikkat çekse de koronavirüs etkisi ile otomobil sektöründe yaşanan gerileme ve fiyat artışları sonrasında bu teşvik paketlerine son verilmişti. Ziraat Bankası, son verilen ilk kampanyanın devamı niteliğinde olacak yeni kredi kampanyasını duyurmuş oldu.

İlginizi Çekebilir: 2020 Fiat Egea Hatchback Taksit Kampanyası Duyuruldu

Yerli Üretime Destek Ziraat Bankası Taşıt Kredisi Kampanyası Şartları

Bu kez durum biraz daha farklı. Binek otomobiller için değil de ticari araçlar için başlatılmış olan bir kredi kampanyası var. Ayrıca yeni kredi paketi sadece anlaşmalı olan yerli üretici ticari araç firmaları için geçerli ve net olarak faiz oranı belirtilmemiş durumda.

Bunun için anlaşmalı olan firmalardan araç alınırken, bilgi alınabileceği söyleniyor. Yani faiz oranlarında marka ve modele göre değişiklik olabilir. Yine %0.49’luk faiz oranının devam edip etmediği konusunda net bilgi yok.

Bunun dışında zaten devam eden yerli üretim araçlar Ziraat Bankası taşıt kredisi kampanyası da mevcut. Bu kampanyanın faiz oranları da belirlenmiş durumda. Devam eden bu kampanya için faiz oranları, %0.85 ile %1.05 arasında değişiklik gösteriyor.

Vade sayısı için belirtilen rakam 60 ay. Müşteriler maksimum olarak 60 aya kadar vadeli kredi çekebilecekler ve bu kredide de araçların durumuna ve fiyatlarına göre kredi miktarı değişebilecek.

Yerli üretime destek Ziraat Bankası taşıt kredisi kampanyası için asıl önemli olan ise anlaşmalı araç markaları. Ticari araçlar için düzenlenen yeni kampanyada da sadece yerli üretim için böyle bir kredi imkanı sunuluyor ve yerli üretimin içerisinde yer alan markalar şöyle;

  • Güleryüz
  • GAZ
  • Ford
  • Fiat
  • BMC
  • Karsan
  • Otokar
  • Isuzu

Bu markalardan alınacak olan ticari araçlar için kredi kampanyasından yararlanmak mümkün. Fakat tekrar tekrar hatırlatalım ki alacağınız araç için kredi şartlarını öğrenmek ve faiz oranlarının ne kadar değişebileceğini görmek için mutlaka araç bayisi ile iletişime geçin.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version