Hep birlikte kabul edelim, motosiklet kullanmak tehlikeli, özellikle Türkiye’de yaşıyorsanız. Her motor kullanıcısının bir başlama, öğrenme, gelişme, endişe etme, yavaşlama ve sonlandırma çan eğrisi vardır. Eğer sağlıklı bir şekilde endişe etme evresine gelindiyse motor kullanmak ‘atlayıp uzaklara gidelim’den; daha çok şehir içinde dolaşayım, bir yerde bir kahve içerken motorumu seyredeyim, kendime ait bir zamanda keyifli vakit geçireyim şeklinde dönüşmeye başlıyor. İşte tam bu noktada 2017 Moto Guzzi V7 III Special’dan bahsetmek lazım.

TrendMotor’dan değerli dostlarım Pazarlama Müdürü Umut Ceyhun ve Pazarlama İletişim Koordinatörü Nihat Germeyan’ın önerileriyle Moto Guzzi V7 III SPECIAL 750 cc’lik motoru test ettim, kendilerine teşekkür ediyorum.

744 cc, 6200 d/d’da 52 beygir üreten bu makina 6 vitesli ve ABS standart olarak sunulmuş, toplam ağırlığı 193 kg.

Moto Guzzi gerçek bir klasik: Öncelikle bu tip klasik motosikletlerde en karizmatik olanı bana göre Moto Guzzi. Şimdilerde her marka kendi tarzıyla bir klasik motor yaratmaya çalışıyor çünkü belirttiğim gibi ileri yaşlardaki insanlar tamamen yakın çevrede vakit geçirmek ve bir motora sahip olmak adına klasik motorlara yönelmeye başladılar.

Bu tip klasiklerin birtakım dezavantajları da çoğunlukla hava soğutmalı motorlara sahip olmaları. Bu sebeple çok sıcak havalarda trafikte kullanmanızı önermiyorum.

2017 Moto Guzzi V7 III Special’ın Dikkat Çeken Özellikleri

Moto Guzzi Beni Epey Şaşırttı: Motoru ilk aldığım gün doğal olarak adaptasyon problemi yaşadım, bugüne kadar kullandığım motorlara göre son derece sade görünümlü ve basit bir motor.

Vites aralıkları çok yakın, yere çok yakın görünse de oturma pozisyonu oldukça konforlu ve hiç yormuyor.

Bu tip klasik motorlarda çift gösterge benim her zaman favorim, basit olmasına rağmen göstergede ihtiyaç duyulan tüm bilgiler mevcut. Motorun marşına bastığınız an çok farklı bir motor sesiyle karşılaşıyorsunuz, bu dehşet derecede keyifli bir ses, gerçekten çok etkilendim. Motorun akselerasyonu ve dengesi oldukça başarılı, özellikle virajlara 2017 Moto Guzzi V7 III Special ile girmek büyük bir zevk.

Moto Guzzi için söylenecek çok fazla bir şey yok, bu tarz motorlar sizin ilginizi çekiyorsa, sürüşüyle, klasik şıklığı ile ve muhteşem sesiyle bence mükemmel bir tercih!

Kaynak: Car

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version