Chevrolet, turboşarjlı motoru ve makyajlı tasarımıyla yenilenen 2019 Camaro modelini görücüye çıkardı. Giriş seviyesi Camaro LS’ten başlayıp 455 beygirlik Camaro SS’e kadar yenilenen modellerin tamamında aktif sürüş güvenliği yazılımları ve yeni iç tasarım yerini almış durumda.

Müşterileri birçok farklı özelleştirme seçeneği bekliyor

ABD menşeli otomobil üreticisinin yeni motor seçeneği, 2.0 litrelik Turbo 1LE turboşarjlı ve dört silindirli motor olarak kayıtlara geçmiş durumda. 2019 model Camaro LS ve LT’de kullanılması planlanan motora altı ileri manuel vites seçeneği eşlik edecek.

Brembo fren, Recaro koltuk…

Özel şase paketinde FE3 süspansiyon ve özel olarak modifiye edilmiş amortisörler araçlardaki yerini alacak. Brembo fren kaliperleri de cabası.

Süet deriyle kaplanan yarı yuvarlak direksiyon tüm modellerde standart, ancak Recaro koltukları opsiyonel olarak sunulacak. Keza Camaro LS ve LT için 3.6 litrelik V6 motor seçeneği de mevcut.

Araç içi eğlence sistemi dikkat çekiyor

2019 Camaro RS modelinde yeni 20 inç jantlar tercih edilmiş. Le, LS ve LT modellerinde olduğu gibi RS’te de 7 inçlik dokunmatik ekranlı araç içi eğlence sistemi yerini almış vaziyette.

Android Auto ve Apple CarPlay destekleyen ekranı 8 inçe çıkarma imkânı da var. Geri görüş kamerası yine standart.

Eskiden sekiz ileri otomatik şanzımanın kullanıldığı Camaro RS, 2019 modelinde 10 ileri otomatik vitese ev sahipliği yapıyor. 455 beygir ve 455 tork üretebilen motoruyla tam bir performans canavarı olan araç Tour, Sport ve Track olmak üzere 3 farklı sürüş moduna da sahip.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version