ABD’nin Michigan eyaletine bağlı Detroit, geçmişten bugüne otomotiv sektörünün en önemli şehirleri arasında kendine has bir yere sahip. Her ne kadar şu sıralar CES etkinliğinin gölgesinde kalmaya başlamış olsa da, Detroit Otomobil Fuarı da senelerden beri devam ettirilen önemli bir fuar.

Bizler de kapılarını 27 Ocak’ta ziyaretçilere kapatacak olan fuarda şimdiye dek tanıtılan en dikkat çekici araba modellerini sizin için listeledik!

2020 Toyota Supra

Bu modeli tek bir kelimeyle tanımlayacak olan herhalde “ikon” derdik. BMW ile işbirliği neticesinde geliştirilen yeni modelde Z4’le aynı platform kullanılıyor. Modern bir spor coupe tasarımının benimsendiği aracın şanzımanı da Almanlarla aynı. Fiyatının ise BMW Z4‘ten daha makul olması bekleniyor.

2020 Mustang Shelby GT500

Amerikanların çok sevdiği muscle tipi araçların başını çeken Mustang Shelby’nin 2020 modelinde 5.2 litrelik V8 motor kullanılıyor. Bu da direksiyon arkası F1 vitesin ve Tremec 7 ileri otomatik şanzımanın eşliğinde 700 beygirlik muhteşem bir güç sağlıyor.

2020 Kia Telluride

Sedona isimli minivan modelinden sonra Kia’nın yeni kozu olarak piyasaya sürdüğü Telluride, orta boyda bir SUV. Katlanabilir koltuklarıyla iç hacmi daha da büyüyebilen modelde lüks ve ihtişam namına hiçbir şeyden ödün verilmemiş.

Infiniti QX Inspiration Concept

Lüks otomobil markasının ilk tam elektrikli otomobil konsepti olarak karşımıza çıkan QX Inspiration, e-AWD çekiş sistemine sahip. Güç ünitesi ise Renault-Nissan-Mitsubishi ittifakı tarafından sağlanıyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version