2018 Detroit otomobil fuarında ilk kez görücüye çıkan 2019 model Ford Ranger, iki farklı konfigürasyon seçeneğiyle müşterilerin beğenisine sunuldu. SuperCab ve SuperCrew isimli iki pakete sahip olması planlanan araçta otomatik acil durum freni ve çekici kontrol sistemi de mevcut.

Ford yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre yeni nesil kamyonet modelinin üretimi yıl sonuna doğru başlayacak. 2019’un ilk çeyreğine gelindiğinde ise ABD’deki yetkili Ford satıcılarına teslimatlar gerçekleştirilecek. Aracın Türkiye’ye gelişi de muhtemelen 2019 yılının ortalarına doğru olabilir.

Opsiyonel paket seçenekleriyle geliyor

Ford Ranger’i satın almak isteyen müşteriler giriş seviyesi XL, orta seviye XLT ve en üst donanım paketine ev sahipliği yapan Lariat modellerinden birini tercih edebilecekler. Dileyenler de krom veya spor paketlerinin yanı sıra FX Off-Road paketlerini satın alabilecek.

Şuana kadar edinebildiğimiz bilgiler 2019 Ranger’in 2.3 litrelik dört silindirlik, çift turbolu EcoBoost motora sahip olacağı yönünde. 10 ileri otomatik şanzımana sahip olan modelde Sync 3 araç içi eğlence sistemi de mevcut. Bu sayede Ranger’ları Android Auto, Apple CarPlay, Amazon Alexa veya FordPass Connect ile eşleştirebilmek mümkün hale geliyor.

Rakiplerinden geri kalır yanı yok

Ranger’in güçlü olduğu ABD pazarındaki rakipleri arasında ise Chevrolet Colorado, GMC Canyon, Honda Ridgeline, Nissan Frontier ve Toyota Tacoma modelleri bulunuyor. Sahip olduğu üstün teknolojik donanım, güçlü motor ve yaygın servis ağı sayesinde 2019 model Ford Ranger’in segmentinde öncü modeller arasında yer almaya devam edebilir.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version