Mercedes’in performans odaklı modifikasyon işlemleri gerçekleştiren alt markası AMG, 2019 model C43 sedana inanılmaz şık bir görünüm kazandırmayı başarmış. 2018 Cenevre Otomobil Fuarı‘na katılması beklenen yeni sedan modeli, Mercedes ve AMG işbirliğiyle geliştirilen en şık arabalardan birisi olabilir.

Arabanın ön tarafına bakınca ilk etapta çift panjurlu yeni AMG ızgara göze çarpıyor. Mat iridyum gümüşü rengini taşıyan ızgaranın altında ise yenilenen tampon konumlandırılmış. Gümüş krom renkli detayları barındıran tamponun her iki kenarında kullanışlı hava hazneleri de mevcut.

AMG C 43’ün arka görünümünde de önemli değişiklikler söz konusu. Tıpkı ön tampon gibi arka tampon da yenilenmiş ve uç noktalara hava perdeleri konumlandırılmış. Difüzör detayları şıklığı tamamlayan bir diğer unsur. Keza bagaj kapağının üzerindeki spoyler de araçla aynı rengi paylaşıyor. Egzoz uçları ise siyah parlak renkle modele hırçın bir görünüm katmayı başarmış durumda. Tabii tüm bunlar opsiyonel olarak sunulan AMG Gece Paketi için geçerli.

Fotoğrafta görülen AMG performans koltukları da ücreti mukabilinde müşterilerin beğenisine sunulmuş durumda. Ön konsol, kapı tutamakları ve koltuklarda da aynı dinamik mikrofiber kumaş tercih edilmiş.

İç kabinde ise oldukça zengin bir özelleştirme seçeneği mevcut. Doğal ahşap renginden tutun, parlak siyah renge ve karbonfiber tonlarına kadar birçok opsiyon söz konusu. Araç içi ekranda ise 10.25 inçlik dokunmatik panel standart olarak geliyor.

Yıl sonuna doğru ABD’deki satış noktalarında yer alması beklenen modelin fiyatı henüz açıklanmış değil.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version