Araç fiyatları malum aldı başını gitti. Sıfır araç almak bir yana ikinci el pazarında uygun fiyatlı bir otomobil bulmak artık çok zor. Eğer böyle bir ortamda yeni bir araç almak istiyorsanız ise sizin için en doğru şey kampanyaları takip etmek olacaktır. Sınırlı süre için geçerli olan kampanyalar, en azından ödeme kolaylığı ile sıfır modellere ulaşmanızı sağlayabiliyor. Böyle bir kampanyaya adım atan son markalardan birisi de Honda oldu. Markanın en sevilen araçlarından olan Honda Civic için bir satış kampanyası düzenlendi.

Sınırlı süre için geçerli olan kampanya, en azından bir miktar da olsa ödeme kolaylığı sağlıyor ki yine de iyi düşünmeniz gerekiyor. Dilerseniz kredi üzerinden yapılan Honda Civic kampanyası detaylarına bakalım.

İlginizi Çekebilir: 2020’de En Çok Satılan İkinci El Otomobil Markaları Belli Oldu

Honda Civic Kampanyası Detayları ve Şartları

Bu kampanyadan yararlanarak yeni bir araç almak isterseniz, şunu bilmeniz lazım ki %0.99 faiz oranıyla kredi kullanmanız mümkün oluyor.

%0.99 faiz oranının geçerli olduğu kampanyada kredi miktarı ise 60 bin TL olarak açıklandı. Burada bir kötü haber, daha doğrusu olumsuz haber verelim. 60 bin TL %0.99 faizli kredi çok iyi ama vade süresi birazcık kısa.

Firmanın açıkladığına göre vade süresi 12 ay olarak belirlenmiş. Merak edenler için Honda hesaplama da yapmış ve resmi sitesinden yayınlamış.

Buna göre Honda Civic kampanyası kullanılır ve kredi kabul edilirse, taksit tutarı olarak 5.394.46 TL gibi bir para ödemek gerekiyor. Vade düşük olduğu için taksit miktarı yüksek gözüküyor ama tahsis ücretleriyle birlikte toplam geri ödeme 64.733.50 TL olarak hesaplanmış. Yani geri ödeme miktarı düşük.

Aracı almaya karar verdiyseniz ve elinizdeki toplu paranın tamamını bir anda kullanmak istemiyorsanız değerlendirebileceğiniz güzel bir kampanya. Tabii ki vade süresi artırılabilir mi ya da artırılırsa faizler ne kadar değişir gibi soruların cevaplarınızı bayilerden alacaksınız.

Honda Civic kampanyası üzerinden yeni bir araç almak istiyorsanız şunu da bilmeniz gerekecek ki 30 Ekim 2020 bu kampanya için son tarih. Bu tarihten önce firma ile iletişime geçerek, vade ve diğer konularda bilgi alabilirsiniz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version